|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
честитка с елементи на подпитване
|
|
Автор |
vegeta (mostly harmless) |
Публикувано | 26.12.03 23:20 |
|
честита коледа и весела нова година на всички разказвачи и ядячи на приказки! желая ви да попаднете в красива празнична водовъртежка (виновъртежка) с елементи на преяждане и от първи заедно почваме диета!
аз имам един ребус (предимно) за пиркса: намерих на плоча така дълго издирваната от мен приказка Приключенията на котарака Мър Мър. има ли някакъв начин да я емпетризираме? и после да си я подарим на клубно ниво? 
a big eyed fish
| |
Тема
|
Мър-мър
[re: vegeta]
|
|
Автор |
pyrx (-: свеж ;-) |
Публикувано | 27.12.03 08:57 |
|
Мерси за по-здравите!
Има начин и то точно ф момента! На едно място сега е направена постанофка точно с тая цел, сфаляне на плочи - "убаф грамофон+услабител+убава саундкартичка" и мога да си направя устата и аз да мина в суматохата. 
(Питай и ше ти отговорят или най-малкото ... шъ те питат "Що питаш!?") 
| |
Тема
|
Re: Мър-мър
[re: pyrx]
|
|
Автор |
vegeta (mostly harmless) |
Публикувано | 27.12.03 12:11 |
|
супер звучи това... задръжте инсталацията още малко! до утре поне 
a big eyed fish
| |
|
привет отново на всички!
след толкова дълго отсъствие прочетох повечето нови теми и установих, че наистина отнема много време да наваксаш всичко пропуснато! вегета, това за емпетризирането на приказки е чудесна идея, при това съвсем осъществима. спомням си преди време дядо ми беше прехвърлил стари джаз плочи на касетки, а бях попаднала и на части от "улицата" на мп3. някой от вас знае ли нещо за нея между впрочем? би било чудесно ако успея да си намеря "улицата" на филмчета или мп3. тук понякога ми е носталгично и си чета приказките за туве янсон или пък прелиствам една малка книжка на кулеков, която е винаги с мен. чета и боря носталгията
та.. можете ли някак да ми помогнете да си намеря нещо от "улицата"?
поздрави!
hang my head drown my fear till you all just disappearРедактирано от casjop на 11.01.04 08:45.
| |
Тема
|
Честито!
[re: casjop]
|
|
Автор |
Публикувано | 11.01.04 09:09 |
|
"Котаракът Мър-мър" е емпетризиран (от мен, секстествено)! Тия дни ще се яви някъде в нета, за всички, които го пожелаха.  
| |
Тема
|
Както вече казах,
[re: vegeta]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.01.04 10:39 |
|
"Приключенията на котарака Мър-мър" са емпетризирани (2 файла по 19 МВ).
Дайте сега идея, моля, къде можем да ги сложим гювеч? 
| |
Тема
|
Re: Както вече казах,
|
|
Автор |
lndependent (point of view) |
Публикувано | 12.01.04 11:48 |
|
Правиш си акаунт в технолинка или data.bg и пускаш линковете тук
Технолинк ти дава 1000МБ за без пари, датата май и тя толкоз, ти решаваш
Каквото и да направите ще е незначително, но въпреки това е важно да го направите.
| |
Тема
|
Re: Както вече казах,
|
|
Автор |
nousha (неспокоен дух) |
Публикувано | 12.01.04 12:06 |
|
Аз тогаз да попитам - намират ми се няколко плочи с приказки, да не казвам голяма дума, ама над петдесетина и то убави, здрави, читави и възпитателни. И въобще - екстра реколта. Ако поседят още малко, я някой ги счупи, стопи, надраска, загуби /много добри кадри имам около себе си за това/ и прочее интелектуални дейности. Мисля, че всички ще се радват на кармичното превъплъщение на приказките от винил на емпетрица. КОй да цаня за брамин? Така де, да им помогне в преминаването? Ако искате, ще ви листна заглавията на плочите, да се убедите дали си заслужава.
On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
| |
Тема
|
Като за начало
[re: nousha]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.01.04 16:05 |
|
ги листни - име, автор, година и пр. Ще ги обмислим и приоритетизираме фърст, пък после ще предприемем ... онова вълшебното действие с очичките - ще видим!  
| |
|
за тях, но малко ме смущава, че не се виждат от чужбина, а и от част от България.
Редактирано от pyrx на 12.01.04 16:07.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|