Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:27 17.07.25 
Култура и изкуство
   >> Приказки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема честитка с елементи на подпитваненови  
Автор vegeta (mostly harmless)
Публикувано26.12.03 23:20

честита коледа и весела нова година на всички разказвачи и ядячи на приказки! желая ви да попаднете в красива празнична водовъртежка (виновъртежка) с елементи на преяждане и от първи заедно почваме диета!

аз имам един ребус (предимно) за пиркса: намерих на плоча така дълго издирваната от мен приказка Приключенията на котарака Мър Мър. има ли някакъв начин да я емпетризираме? и после да си я подарим на клубно ниво?

a big eyed fish

Тема Мър-мърнови [re: vegeta]  
Автор pyrx (-: свеж ;-)
Публикувано27.12.03 08:57

Мерси за по-здравите!

Има начин и то точно ф момента! На едно място сега е направена постанофка точно с тая цел, сфаляне на плочи - "убаф грамофон+услабител+убава саундкартичка" и мога да си направя устата и аз да мина в суматохата.

(Питай и ше ти отговорят или най-малкото ... шъ те питат "Що питаш!?")

Тема Re: Мър-мърнови [re: pyrx]  
Автор vegeta (mostly harmless)
Публикувано27.12.03 12:11

супер звучи това... задръжте инсталацията още малко! до утре поне

a big eyed fish

Тема пуф! [re: vegeta]  
Автор casjop (tranquilized)
Публикувано11.01.04 08:39

привет отново на всички!
след толкова дълго отсъствие прочетох повечето нови теми и установих, че наистина отнема много време да наваксаш всичко пропуснато! вегета, това за емпетризирането на приказки е чудесна идея, при това съвсем осъществима. спомням си преди време дядо ми беше прехвърлил стари джаз плочи на касетки, а бях попаднала и на части от "улицата" на мп3. някой от вас знае ли нещо за нея между впрочем? би било чудесно ако успея да си намеря "улицата" на филмчета или мп3. тук понякога ми е носталгично и си чета приказките за туве янсон или пък прелиствам една малка книжка на кулеков, която е винаги с мен. чета и боря носталгията
та.. можете ли някак да ми помогнете да си намеря нещо от "улицата"?
поздрави!

hang my head drown my fear till you all just disappear

Редактирано от casjop на 11.01.04 08:45.

Тема Честито!нови [re: casjop]  
Публикувано11.01.04 09:09

"Котаракът Мър-мър" е емпетризиран (от мен, секстествено)! Тия дни ще се яви някъде в нета, за всички, които го пожелаха.

Тема Както вече казах,нови [re: vegeta]  
Публикувано12.01.04 10:39

"Приключенията на котарака Мър-мър" са емпетризирани (2 файла по 19 МВ).
Дайте сега идея, моля, къде можем да ги сложим гювеч?

Тема Re: Както вече казах,нови [re: pyrx]  
Автор lndependent (point of view)
Публикувано12.01.04 11:48

Правиш си акаунт в технолинка или data.bg и пускаш линковете тук
Технолинк ти дава 1000МБ за без пари, датата май и тя толкоз, ти решаваш

Каквото и да направите ще е незначително, но въпреки това е важно да го направите.

Тема Re: Както вече казах,нови [re: pyrx]  
Автор nousha (неспокоен дух)
Публикувано12.01.04 12:06

Аз тогаз да попитам - намират ми се няколко плочи с приказки, да не казвам голяма дума, ама над петдесетина и то убави, здрави, читави и възпитателни. И въобще - екстра реколта. Ако поседят още малко, я някой ги счупи, стопи, надраска, загуби /много добри кадри имам около себе си за това/ и прочее интелектуални дейности. Мисля, че всички ще се радват на кармичното превъплъщение на приказките от винил на емпетрица. КОй да цаня за брамин? Така де, да им помогне в преминаването? Ако искате, ще ви листна заглавията на плочите, да се убедите дали си заслужава.

On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux.

Тема Като за началонови [re: nousha]  
Публикувано12.01.04 16:05

ги листни - име, автор, година и пр. Ще ги обмислим и приоритетизираме фърст, пък после ще предприемем ... онова вълшебното действие с очичките - ще видим!

Тема Знамнови [re: lndependent]  
Публикувано12.01.04 16:06

за тях, но малко ме смущава, че не се виждат от чужбина, а и от част от България.

Редактирано от pyrx на 12.01.04 16:07.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.