|
Тема
|
Някой сеща ли се?
|
|
Автор | Дyлчe (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.02.03 08:31 |
|
Здравейте,
Моля за вашата помощ да открия една книжка, която съм чела като дете и много ми се иска да я намеря сега. Там е работата, че си спомням много малко неща от нея (от тогава нямам много спомени)...нека ви ги изброя:
имаше едно момче, което стана през нощта от леглото си и тръгна някъде....под някаква лампа едно куче санбернар свиреше на тромпет, май тръгнаха заедно....ходиха някъде, имаше накрая една костенурка с някаква бележка на нея....а, целта беше момчето да намери едно писмо, което беше пратил (до баба му?!), а искаше да си го вземе обратно (не беше хубаво писмо) и през цялото време го търсеха....някой сеща ли се?!?!
Много ще съм ви благодарна ако помислите!
| |
Тема
|
Re: Някой сеща ли се?
[re: Дyлчe]
|
|
Автор |
фeйkaтa (непознат) |
Публикувано | 20.02.03 08:43 |
|
звучи ми като нещо от "пет приказки" на Валери Петров......... обаче и моите спомени от тогава са малко поизбелели. знаеш ли, ще погледна тази вечер в книжката и утре със сигурност ще знаем :)
| |
Тема
|
Re: Някой сеща ли се?
[re: фeйkaтa]
|
|
Автор | Дyлчe (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.02.03 15:00 |
|
Много ще съм ти благодарна, много ми се иска да я открия.
Нещо ми се върти, че момчето се казваше Светльо....ама може вече да си въобразявам от много напъване да се сетя:)
| |
|
'меко казано' на валери петров?
това трябва да е 
разпад в моите ръце. свобода.
| |
|
Благодаря много :)) Още днес ще отида да я потърся и да си я взема. Дано да е тя. Много мил спомен ми е тази книжка.
Благодаря още веднъж!
| |
|
|
|
|