|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Бог не е мъртъв
|
|
| Автор |
anb () |
| Публикувано | 14.03.15 11:20 |
|
|
| |
|
|
|
Абе анб ти гледа ли този филм,че ни го препорваш? Щото час и нещо загубено време ..... нали ме разбираш.
...защото буквата убива, а духът животвори. ап Павел
| |
|
|
|
Аз го изгледах. Ако очакваш да е филм подобен на "Остров" - не е, но е за слава на Бога! Поучителен филм.
| |
|
|
|
Благодаря за мнението Дея. И радвам се да те "видя" от доста време изчезна. Бог с теб
...защото буквата убива, а духът животвори. ап Павел
| |
|
Тема
|
Re: Бог не е мъртъв
[re: Дея]
|
|
| Автор |
Prokimen () |
| Публикувано | 16.03.15 21:11 |
|
|
Ще взема да ви завидя на всички имащи време да гледате филми.
| |
|
Тема
|
[re: Prokimen]
|
|
| Автор |
Дея (Дея) |
| Публикувано | 17.03.15 20:30 |
|
|
Работя по 10часа на ден, вкл. и събота. Остава ми единствено неделя да свърша куп неща, но не това е важното. Откакто Църквата, в която се черкувам остана без свещеник, чувствам, че съм оставила Бога. а да се черкувам трябва да изминавам 40км.път в едната посока. Какво друго ми остава освен да се помоля, да благодаря на Бога, да прочета или изгледам някой филм.
| |
|
|
|
Извинявам се за забавения отговор, Metropolis, но и аз като Дея работя всеки ден, вкл. и в неделя и не посещавам често форумите. Разбира се, че съм го гледал и затова го препоръчвам като полезен. А за "похабеното" време-имаш възможността да цъкнеш Stop веднага, след като загубиш интерес към развитието на сюжета. Но вероятно, естественото човешко любопитство е надделяло и времето е минало неусетно за тези 90 минути
| |
|
Тема
|
[re: anb]
|
|
| Автор |
Black Wolf (ловец) |
| Публикувано | 19.03.15 10:31 |
|
|
Така е. Никой от боговете не е мъртъв.
От време на време някой се прави на по-голям баровец и излиза напред (в момента е еврейския бог, който християните са припознали), но другите просто му гледат сеира. И чакат.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
|
|
според слухове, разпространени по времето на император Тиберий, бог Пан се бил споминал.
Иначе боговете 'умират' когато изгубят поклонниците си.
Редактирано от Aulus Vitellius Celsus на 19.03.15 18:28.
| |
|
|
|
Не умират, а търпеливо чакат. Някоя и друга хилядарка години не ги притесняват.
Ето сега напук на юдео-християнското божле старите богове лека-полека се връщат.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|