Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:37 17.11.25 
Религия и мистика
   >> Православие
*Кратък преглед

Тема С обич в Христанови  
Автор Дея ()
Публикувано30.12.14 16:25

Скъпи, братя и сестри в Господа!

Отмина още една година,/звуча като президент пред камера, но каккто и да е/, в която ние колкото и да сме грешни пред Господа, и колкото да успявахме да будим врагове, проявявахме любов помежду си.

Християнството никога няма да изчезне, колкото и врагове да има, защото враговете сплотяват любовта помежду ни, а Любовта е Христос.
Затова нека си простим един на друг, съзнателно, нека се помиряваме, нека се обичаме.

Всеки човек е уникална ценност и обект на Божията любов и ние сме длъжни да вървим напред, да имаме истински живот в Бога, колкото и труден да е той.

Тук, в клуба научих много неща, запознах се , макар и виртуално с много ценни хора,
и искам да благодаря на всеки един от вас, който в този момент от живота ми е подал ръка или ударил плесник, да е жив и здрав.

Честита Нова Година и бъдете благословени!

Обичам Ви!

Редактирано от Дея на 30.12.14 16:26.

Тема Re: С обич в Христанови [re: Дея]  
Автор Атанас (Бодлидрешко)
Публикувано03.01.15 22:08

Благодаря ти за хубавите думи, Дея.

Тема Re: С обич в Христа [re: Дея]  
Автор Prokimen ()
Публикувано05.01.15 16:04

Честита и от Бога благословена да е Новата година. Догодина да ни се похвалиш, че и ти си станала хаджийка и да направим клуба хаджийски

Наско, бидейки специалист в архивните дела, ще напише няколко книги със споделени съждения в клуба и поглеж колективно сме влезли в Гинес като най-големите любители на виртуалните препирни

За разлика от теб, аз нищо не научих. Влязох в клуба да си упражнявам българския език и гледам в писмото си, че пак не съм догледал грешките. Вече ми е късно да се доогрмотявам.

Редактирано от Prokimen на 05.01.15 16:05.

Автор timotey-25734 (монах в света)
Публикувано06.01.15 00:54

Винаги съм гледал на теб като един от най-хубавите хора на форума. Бог да те пази и спаси и всички от форума да спаси! Той ни обича.

Тема Re: С обич в Христанови [re: Prokimen]  
Автор tri-9084 (Бодлидрешко)
Публикувано06.01.15 22:42

За какво намесвате името ми след толкова време. Ако не сте успяли да ми простите, за какво Ви е това суетене. За какво ?

Автор ann* ()
Публикувано07.01.15 15:23

Честита Нова Година и на теб, Дея! :)

Както и на всички останали ...! нека наистина да е една по-добра година, във всяко отношение!

Автор anb ()
Публикувано08.01.15 00:48

Честита и много успешна Нова Година, Дея!

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано08.01.15 13:39

Благодаря ти Дея за хубавата тема. (Toва е първото ми влизне в дира за новата година.)
Присъединявам се към топлосърдечните ти поздрави към всички братя и сестри в Господа Иисуса Христа. Дано Бог ни дари през новата година телесно здраве за да се справяме със светските си грижи и нужните ни сили да овладяваме поривите на страстната страна на душата си.

Ще ми се да завърша с един цитат от св.Максим Изповедник:
" Онзи който чрез добродетел и познанание е довел в съзвучие тялото и душата е станал цитра, флейта и храм Божий...."
Колкото и далеч да сме от това състояние, дано Бог ни дава сили да се движим към тази тясна порта без много да се отклоняваме наляво и надясно по пътя си към нея.

Честита нова година на всички клубари и от мен.

...защото буквата убива, а духът животвори. ап Павел

Редактирано от Metropolis на 08.01.15 13:40.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.