|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Троянски манастир
|
|
| Автор |
Apxaнгeл (паднал ангел) |
| Публикувано | 28.11.13 22:33 |
|
|
... Нямам думи...
....Не чета между редовете и затова пиша директно...
| |
|
|
|
Не виждам нещо свръх-нередно в самия разговор. Разговорите в скайпа са лично пространство.
| |
|
|
|
... оххх ако в това не се вижда нищо нередно, какво сме се вторачили в лимузините и ролексите... ???
| |
|
|
|
"
Не виждам нещо свръх-нередно в самия разговор. Разговорите в скайпа са лично пространство."
dnaunseq, ти, за съжаление, напоследък постоянно се компрометираш, поне в моите очи.
| |
|
Тема
|
Re: Троянски манастир
[re: _maycal]
|
|
| Автор |
dnaunseq (пристрастен) |
| Публикувано | 28.11.13 22:56 |
|
|
Сексуалната ориентация на дадения човек е негов личен проблем, а също така и разговорите му по скайп попадат в неговото лично пространство. Освен това в случая става въпрос за младежи.
| |
|
|
|
... хаха.. младежи и още няколко служителя не толкова младежи...
Викаш в личния си живот божия служител може да бъде убиец, педофил или обикновен п*****ст, защото това е неговото лично пространство...
Мога да ти кажа че гледайки го ме е гнус от тези хора....
| |
|
|
|
кошмар...
| |
|
|
|
Какво общо има, човекът не е извършил нещо противозаконно.
| |
|
|
|
Разбира се, че е така, но при положение, че в социалното пространство, се осъжда тази сексуална ориентация, то тогава най- малкото нещо, за което говорим е лицемерие. Църквата да обяви официално, че дава своята благословия за хомосексуализма и хомосексуалните бракове, тогава действително проблем няма - но случая не е такъв.
| |
|
|
|
... абсолютно... Даже си живеят по църковните канони.. Мисля да не споря с теб по темата... явно е, че няма да те оборя.. нито ти мен.. Ще оставя хората да решат... все пак те са вярващите а това е техен божи служител.....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|