|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ваксина срещу религиозност!
|
|
Автор |
izz (пристрастен) |
Публикувано | 18.01.12 19:49 |
|
Още през 2005-та година в тази презентация в Пентагона се обсъжда вече съществуващият патент за ваксина срещу религиозен фундаментализъм. Наричат я още FunVac. Ваксината работи като спира експресията на ген свързан с религиозното чувство у човека-VMAT2 гена. При хора със силно експресиран такъв ген е установено, че като им се направи ядрено магнитен резонанс когато им прочетат религиозен тест се активира определена зона от мозъка, която е свързана с разбирането на мислите и мотивацията на другите (Theory of mind), интензивни желания и вярвания, а в тези които нямат добре експресиран такъв ген при прочитане на религиозен текст се активира зона в мозъка, която е свързана с отвращение и неудоволствие. За разпространението на ваксината се използват вируси, като грипа и други респираторни вируси, които са генетично модифицирани така че да имунизират срещу собствения ген-т.е автоимунно го разрушават и прекратяват експресията му. Т.е ваксинираните нито знаят, нито искат да бъдат ваксинирани срещу религиозност. Видеото:
| |
Тема
|
Re: Ваксина срещу религиозност!
[re: izz]
|
|
Автор |
Heoбoгoмил (андролог) |
Публикувано | 18.01.12 19:54 |
|
Наште попове са ваксинирани с подобна ваксина!
Ама ходжите са рязани за религиозност.Редактирано от Heoбoгoмил на 18.01.12 19:54.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
izz (пристрастен) |
Публикувано | 18.01.12 19:54 |
|
Pdf на материал за ваксината и резултатите от проучванията:
| |
Тема
|
|
|
Автор |
xenox () |
Публикувано | 19.01.12 10:26 |
|
това по-добре да си остане за 1-ви април.
| |
Тема
|
[re: xenox]
|
|
Автор |
Heoбoгoмил (андролог) |
Публикувано | 19.01.12 10:29 |
|
Да бе, колко му е да дръпнат по една трева и да станат елинисти после.Редактирано от Heoбoгoмил на 19.01.12 10:30.
| |
|
на мен пък ми харесва идеята. Даже мисля че трябва да се разработи 'безживачна ваксина', за да не пищят хомеопатите срещу нея.
| |
|
Слабият момент е, че винаги има резистентни.
| |
Тема
|
Що за чудесии?
|
|
Автор |
Mъглишeв (Демодератор) |
Публикувано | 19.01.12 11:10 |
|
Странно. На мен като ми прочетат религиозен текст, най-често изпитвам любопитство, а в някои случаи - и удоволствие. Нито фанатизъм, нито отвращение. Тая новина да не е някакво менте?
Коля и беся
| |
|
Затова има и други терапии. Прим. електрошок.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
Тема
|
[re: xenox]
|
|
Автор |
izz (пристрастен) |
Публикувано | 19.01.12 13:00 |
|
Ти си лекар, виж пдф-а с обясненията. Това както виждаш е съвсем, ама съвсем официално и тази ваксина е съществуваща била още преди 7 години. За жалост никакъв 1-ви април няма.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|