Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:26 05.07.25 
Религия и мистика
   >> Православие
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Това вече минава всякакви границинови  
Автор Ежко (бодли_дрешко)
Публикувано30.12.11 16:23

Да изтриеш съдържание на постинг, щото видите ли бил "само" линк към друг форум, показва явната тенденциозност и неприязън на модератора. Кое тук влиза в нарушение на правилата, драги Наблюдател ? Правил съм го много пъти и преди и не само тук, но и в другия форум. Например:

.

Къде "видя" нещо нередно в действията ми, при положение, че отговорът ми е директно по темата и още по-вече, че коректно съм пояснил защо съм го сторил: ""

Излиза, че пак търсите начини да ме копнете. Колегата ти си го каза направо:

Преди време озлоблението на едни хора успя да прогони Валя (създателят и подръжник на ) завинаги от този форум.

Сега, за да оправдаете беззаконието си, спокойно може да подражавате на аби и да коригирате точка 9 от раздел I на , само че инстиктивно знаете, че това няма да направи иглите ежкови по-малко бодливи.

Тема Re: Това вече минава всякакви границинови [re: Ежко]  
Автор krokoem ()
Публикувано30.12.11 17:07

Ежко, брат, прав си! Няколко души имат тенденциозна нетърпимост към теб при това често без основателни причини, а за християнски подбуди към такава нетърпимост и дума не може да става. Аман от човекоугодие!
Затова ти бях писал преди време: Не бой се от тях; защото Аз съм с тебе, за да те избавям (Иер. 1:8)

Автор xenox ()
Публикувано30.12.11 17:15

Ежко, прави като Алекс: "Едно време, видите ли, еди коя си година писах следното:" и пускаш цитат. "Ето как протече и разговора тогава:" пускаш си линка.

Напоследък оставам с убеждението, че номерът минава пред модераторите.

Много полезно е и да накараш някой да те напсува. Веднага го трият.

Разбира се, според мен ти не си прав по много точки, не си прав и да вдигаш стари теми, както обичаш, нито те разбирам защо го правиш. Пък и си има правило против темите състоящи се само от линк. Нищо не е казано за постовете със същото съдържание, но може би се подразбира.
Също така трябва да си наясно, че едва ли някой ще тръгне да чете цялата дискусия в линка ти. кратките, съдържателни постове са по-полезни, ако исаш да ти се обърне внимание.

Автор *abi* (eLgreco)
Публикувано30.12.11 19:14

Те твоите линкова понякога и към нищо не водят, така че кой знае какво пак си линквал...

Още някоя питанка няма ли да пуснеш?

?

Редактирано от *abi* на 30.12.11 19:15.

Тема Нали си Модератор ?нови [re: xenox]  
Публикувано30.12.11 22:35

Нали си Модератор ? Тогава, се ръководи по Плавилата. Другото е от Лукавия.

Тема Re: Това вече минава всякакви границинови [re: *abi*]  
Публикувано30.12.11 22:37

В отговор на:

Те твоите линкова понякога и към нищо не водят, така че кой знае какво пак си линквал...

Още някоя питанка няма ли да пуснеш?

?

На мен и една ми стига. А на теб/вас ?

Редактирано от Ежко на 30.12.11 22:38.

Тема Re: Това вече минава всякакви границинови [re: krokoem]  
Публикувано30.12.11 22:45

Жалкото е, че озлоблението е повсеместно и ако някой си позволи да направи макар и малък опит да припомни, че с какъвто съд съдите, с такъв и ще бъдете съдени, с каквато мярка мерите за дядо Кирил, - и за всяка една човешка душа - с такава мяра и Христос ще ви отмери, то върху това малцина са се замислили.

Редактирано от Ежко на 30.12.11 22:46.

Тема Re: Нали си Модератор ? [re: Ежко]  
Автор xenox ()
Публикувано30.12.11 22:47

Не съм вече.

Правилата са си правила. Ако се следват буквално май постът ти трябва да бъде изтрит. Както и да се заключат вдигнатите теми.

Тема Re: Нали си Модератор ?нови [re: xenox]  
Публикувано30.12.11 22:55

"""Не съм вече.

Правилата са си правила. Ако се следват буквално май постът ти трябва да бъде изтрит. Както и да се заключат вдигнатите теми."""

А ти прочене ли постът. Ето го:

И с какво точно наруших Правилата на Клуб Православие - Форум и Правила, който и които ние създадохме ?

Казвам го, за да престанете да си трупате грехове.

Редактирано от Ежко на 30.12.11 23:00.

Тема Re: Нали си Модератор ?нови [re: Ежко]  
Автор xenox ()
Публикувано30.12.11 23:20

Химическият анализ на мирото, направен в лабораторията на катедрата по биохимия в Киевския медицински институт, показал наличие в него на високо съдържание на белтък, което е характерно само за живи организми

това изказване е некоректно. яйцето и млякото не са живи организми, пък имат белтък. освен това нищо не доказва.

Казвам го, за да престанете да си трупате грехове.

пък ти поспри се да ни изкушаваш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.