|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Това вече минава всякакви граници
|
|
Автор |
Ежко (бодли_дрешко) |
Публикувано | 30.12.11 16:23 |
|
Да изтриеш съдържание на постинг, щото видите ли бил "само" линк към друг форум, показва явната тенденциозност и неприязън на модератора. Кое тук влиза в нарушение на правилата, драги Наблюдател ? Правил съм го много пъти и преди и не само тук, но и в другия форум. Например: .
Къде "видя" нещо нередно в действията ми, при положение, че отговорът ми е директно по темата и още по-вече, че коректно съм пояснил защо съм го сторил: ""
Излиза, че пак търсите начини да ме копнете. Колегата ти си го каза направо:
Преди време озлоблението на едни хора успя да прогони Валя (създателят и подръжник на ) завинаги от този форум.
Сега, за да оправдаете беззаконието си, спокойно може да подражавате на аби и да коригирате точка 9 от раздел I на , само че инстиктивно знаете, че това няма да направи иглите ежкови по-малко бодливи.
| |
Тема
|
Re: Това вече минава всякакви граници
[re: Ежко]
|
|
Автор |
krokoem () |
Публикувано | 30.12.11 17:07 |
|
Ежко, брат, прав си! Няколко души имат тенденциозна нетърпимост към теб при това често без основателни причини, а за християнски подбуди към такава нетърпимост и дума не може да става. Аман от човекоугодие!
Затова ти бях писал преди време: Не бой се от тях; защото Аз съм с тебе, за да те избавям (Иер. 1:8)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
xenox () |
Публикувано | 30.12.11 17:15 |
|
Ежко, прави като Алекс: "Едно време, видите ли, еди коя си година писах следното:" и пускаш цитат. "Ето как протече и разговора тогава:" пускаш си линка.
Напоследък оставам с убеждението, че номерът минава пред модераторите. Много полезно е и да накараш някой да те напсува. Веднага го трият.
Разбира се, според мен ти не си прав по много точки, не си прав и да вдигаш стари теми, както обичаш, нито те разбирам защо го правиш. Пък и си има правило против темите състоящи се само от линк. Нищо не е казано за постовете със същото съдържание, но може би се подразбира.
Също така трябва да си наясно, че едва ли някой ще тръгне да чете цялата дискусия в линка ти. кратките, съдържателни постове са по-полезни, ако исаш да ти се обърне внимание.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*abi* (eLgreco) |
Публикувано | 30.12.11 19:14 |
|
Те твоите линкова понякога и към нищо не водят, така че кой знае какво пак си линквал...
Още някоя питанка няма ли да пуснеш?
?
Редактирано от *abi* на 30.12.11 19:15.
| |
Тема
|
Нали си Модератор ?
[re: xenox]
|
|
Автор |
Ежко (бодли_дрешко) |
Публикувано | 30.12.11 22:35 |
|
Нали си Модератор ? Тогава, се ръководи по Плавилата. Другото е от Лукавия.
| |
Тема
|
[re: *abi*]
|
|
Автор |
Ежко (бодли_дрешко) |
Публикувано | 30.12.11 22:37 |
|
В отговор на:
Те твоите линкова понякога и към нищо не водят, така че кой знае какво пак си линквал...
Още някоя питанка няма ли да пуснеш?
?
На мен и една ми стига. А на теб/вас ?
Редактирано от Ежко на 30.12.11 22:38.
| |
Тема
|
[re: krokoem]
|
|
Автор |
Ежко (бодли_дрешко) |
Публикувано | 30.12.11 22:45 |
|
Жалкото е, че озлоблението е повсеместно и ако някой си позволи да направи макар и малък опит да припомни, че с какъвто съд съдите, с такъв и ще бъдете съдени, с каквато мярка мерите за дядо Кирил, - и за всяка една човешка душа - с такава мяра и Христос ще ви отмери, то върху това малцина са се замислили.
Редактирано от Ежко на 30.12.11 22:46.
| |
Тема
|
Re: Нали си Модератор ?
|
|
Автор |
xenox () |
Публикувано | 30.12.11 22:47 |
|
Не съм вече.
Правилата са си правила. Ако се следват буквално май постът ти трябва да бъде изтрит. Както и да се заключат вдигнатите теми.
| |
Тема
|
[re: xenox]
|
|
Автор |
Ежко (бодли_дрешко) |
Публикувано | 30.12.11 22:55 |
|
"""Не съм вече.
Правилата са си правила. Ако се следват буквално май постът ти трябва да бъде изтрит. Както и да се заключат вдигнатите теми."""
А ти прочене ли постът. Ето го:
И с какво точно наруших Правилата на Клуб Православие - Форум и Правила, който и които ние създадохме ?
Казвам го, за да престанете да си трупате грехове.
Редактирано от Ежко на 30.12.11 23:00.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
xenox () |
Публикувано | 30.12.11 23:20 |
|
Химическият анализ на мирото, направен в лабораторията на катедрата по биохимия в Киевския медицински институт, показал наличие в него на високо съдържание на белтък, което е характерно само за живи организми
това изказване е некоректно. яйцето и млякото не са живи организми, пък имат белтък. освен това нищо не доказва.
Казвам го, за да престанете да си трупате грехове.
пък ти поспри се да ни изкушаваш.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|