|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Радиестезията
|
|
Автор |
Ckoтъ (православен) |
Публикувано | 14.11.11 14:14 |
|
набъбна много, предлагам да се продължи тук прението (ако има още какво да се каже).
Бих попитал - има ли наистина контролирани научни експерименти за намирането на вода.
| |
Тема
|
Re: Радиестезията
[re: Ckoтъ]
|
|
Автор |
izz (член) |
Публикувано | 14.11.11 14:47 |
|
Не знам за експерименти, не мога да кажа.
Относно поста на Алиса-никой тук не е обвиняем. След като някой защитава дадена позиция, то е логично да му бъдат зададени въпроси по нея и в това няма нищо странно. Пък той ако иска може и да не отговори, както прави Тимотей.
| |
|
Е тоя експеримент би бил най-лесен, да се заровят съдове с вода и без вода (или с нефт да речем) и да се види дали ги откриват.
| |
|
Може да опиташ. Тимотей каза да сложиш в две еднакви чаши вода, да ги покриеш с еднакви капачки и да пробваш дали ще разбереш над коя има вода. Аз мисля, че няма да е трудно, но не ми се занимава.
| |
|
Аз съм се специализирал в медицинска радиестезия, но знам за багетисти българи и то добри. Например Иван Милев от Бургас е ходил в Русия да го проверяват дали става за работа и го пускат да намери газово находище, което предварително им е известно. Той го определил точно като по земята ходил точно по стените на газонаходището. После го взели и с един хеликоптер го разхождали и той определял къде има газ от въздуха над земята! И не само газ - взависимост какъв "свидетел" държи в ръката си - когато мозъкът намери съвпадение от излъчванията под земята със излъчванията на свидетеля в ръката, мозъкът дава сигнал към нерва на ръката и така се регистрира наличие на газ, руда, пещера и пр. - това, което е свидетел.
Прати ми снимка на болен - само на лицето му и аз ще ти кажа дали е жив и къде е болен - къде има вредни излъчвания.
| |
Тема
|
Re: Радиестезията
[re: Ckoтъ]
|
|
Автор |
| (>[2] /dev/null) |
Публикувано | 15.11.11 01:08 |
|
Има, доказват, че "намирането на вода" е напълно случаен процес. :)
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Dowsing#Evidence[/url]
The last good thing written in C was Franz Schubert's Symphony No. 9.
| |
|
Прати ми снимка на болен - само на лицето му и аз ще ти кажа дали е жив и къде е болен - къде има вредни излъчвания.
А диплома за медицинско образование, която да ти позволява официално да практикуваш диагностика имаш ли?
И лечение ако назначаваш по снимка...неам думи!
| |
|
Кажи за тоя:
| |
|
Чудя се, аз лично не съм присъствал на такова търсене. Но един мой колега, сериозен човек и тотален атеист, ми разправя за собствените си наблюдения, които сам той не може да обясни. А именно, докато търсели вода за вилата му, "багетистът", негов пациент и приятел, му предложил да държи единия край на чаталестата пръчка. При това, казва моят свидетел, ясно усетих как на определени места пръчката с голяма сила се стреми надолу, и с очите си виждам, че багетистът не я накланя, обратно, противодейства й, държим двата края на чатала, а върхът му едва ли не се огъва, стремейки се надолу. Та - ето едно свидетелство на очевидец на когото имам пълно доверие.
| |
|
Тоя няма проблеми с простатата.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|