Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:26 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Православие
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Радиестезиятанови  
Автор CkoтъМодератор (православен)
Публикувано14.11.11 14:14

набъбна много, предлагам да се продължи тук прението (ако има още какво да се каже).
Бих попитал - има ли наистина контролирани научни експерименти за намирането на вода.

Тема Re: Радиестезиятанови [re: Ckoтъ]  
Автор izz (член)
Публикувано14.11.11 14:47

Не знам за експерименти, не мога да кажа.

Относно поста на Алиса-никой тук не е обвиняем. След като някой защитава дадена позиция, то е логично да му бъдат зададени въпроси по нея и в това няма нищо странно. Пък той ако иска може и да не отговори, както прави Тимотей.

Тема Re: Радиестезиятанови [re: izz]  
Автор Православен скотМодератор (свещи пали)
Публикувано14.11.11 20:41

Е тоя експеримент би бил най-лесен, да се заровят съдове с вода и без вода (или с нефт да речем) и да се види дали ги откриват.

Тема Re: Радиестезиятанови [re: Православен скот]  
Автор izz (член)
Публикувано14.11.11 21:19

Може да опиташ. Тимотей каза да сложиш в две еднакви чаши вода, да ги покриеш с еднакви капачки и да пробваш дали ще разбереш над коя има вода. Аз мисля, че няма да е трудно, но не ми се занимава.

Тема Re: Радиестезиятанови [re: Православен скот]  
Автор Tимoтeй (монах в света)
Публикувано14.11.11 23:06

Аз съм се специализирал в медицинска радиестезия, но знам за багетисти българи и то добри. Например Иван Милев от Бургас е ходил в Русия да го проверяват дали става за работа и го пускат да намери газово находище, което предварително им е известно. Той го определил точно като по земята ходил точно по стените на газонаходището. После го взели и с един хеликоптер го разхождали и той определял къде има газ от въздуха над земята! И не само газ - взависимост какъв "свидетел" държи в ръката си - когато мозъкът намери съвпадение от излъчванията под земята със излъчванията на свидетеля в ръката, мозъкът дава сигнал към нерва на ръката и така се регистрира наличие на газ, руда, пещера и пр. - това, което е свидетел.

Прати ми снимка на болен - само на лицето му и аз ще ти кажа дали е жив и къде е болен - къде има вредни излъчвания.

Тема Re: Радиестезиятанови [re: Ckoтъ]  
Автор | (>[2] /dev/null)
Публикувано15.11.11 01:08

Има, доказват, че "намирането на вода" е напълно случаен процес. :)

[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Dowsing#Evidence[/url]

The last good thing written in C was Franz Schubert's Symphony No. 9.

Тема Re: Радиестезиятанови [re: Tимoтeй]  
Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано15.11.11 06:59

Прати ми снимка на болен - само на лицето му и аз ще ти кажа дали е жив и къде е болен - къде има вредни излъчвания.

А диплома за медицинско образование, която да ти позволява официално да практикуваш диагностика имаш ли?

И лечение ако назначаваш по снимка...неам думи!

Тема Re: Радиестезиятанови [re: Tимoтeй]  
Автор Пpaвocлaвeн ckoтМодератор (свещи пали)
Публикувано15.11.11 08:45

Кажи за тоя:

Тема Re: Радиестезиятанови [re: |]  
Автор Пpaвocлaвeн ckoтМодератор (свещи пали)
Публикувано15.11.11 09:07

Чудя се, аз лично не съм присъствал на такова търсене. Но един мой колега, сериозен човек и тотален атеист, ми разправя за собствените си наблюдения, които сам той не може да обясни. А именно, докато търсели вода за вилата му, "багетистът", негов пациент и приятел, му предложил да държи единия край на чаталестата пръчка. При това, казва моят свидетел, ясно усетих как на определени места пръчката с голяма сила се стреми надолу, и с очите си виждам, че багетистът не я накланя, обратно, противодейства й, държим двата края на чатала, а върхът му едва ли не се огъва, стремейки се надолу. Та - ето едно свидетелство на очевидец на когото имам пълно доверие.

Тема Re: Радиестезиятанови [re: Пpaвocлaвeн ckoт]  
Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано15.11.11 10:37

Тоя няма проблеми с простатата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.