|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
След "Шифъра на Леонардо" и "Хари Потър"........
|
|
| Автор |
chimpanzee_monkey (pan paniscus) |
| Публикувано | 19.08.09 03:23 |
|
|
.........дойде ред и на Мадона!
Отново първопротестиращи са от Пловдивската митрополия,
но този път вече не от устата на Лимузинеца а от негов подчинен.
Дори попа се възмущава от името й "Мадона" явно вземайки го в
невежеството си за псевдоним който си е избала тя самата, а не за
името й дадено й от родителите.
А и доколкото знам в БПЦ не наричат Божията майка "Мадона" а Богородица,
или може би отчето на пук на митрополита си е решило да възприема католические названия и в православието.
И нашите отчета скочиха срещу разпятието на Мадона
Пловдивски православни свещеници се обявиха срещу концерта на Мадона в София на 29 август.
В деня на концерта у нас църквата почита св. Йоан Кръстител
Тогава църквата почита св. Йоан Кръстител.
Отец Емил Паралингов от църквата "Св. Параскева" обясни, че на този ден има строг пост и миряните трябва да прекарат деня на хляб и вода и в дълбоко въздържание от веселби и светски удоволствия.
"Аз дори не мога да нарека певицата с името, което си е избрала, защото Мадона наричаме Божията майка", възмущава се още отчето.
Свещеникът припомни за посичането на Йоан Кръстител и как е станал жертва на скверна жена, за каквато католическата църква приема и поп певицата Мадона.
Подобни страсти имаше и преди концерта на Мадона във Варшава, тъй като съвпадна с Успение Богородично.
В Полша бе сформиран инициативен комитет за отмяна на концерта, в който се включи и бившият президент Лех Валенса.
Концертът й обаче се състоя пред 80 хилядна публика.
| |
|
Тема
|
Re: След "Шифъра на Леонардо" и "Хари Потър"........
[re: chimpanzee_monkey]
|
|
| Автор |
xenox (елфът савин) |
| Публикувано | 19.08.09 08:18 |
|
|
а най-добре реагираха в Словения - никой не даде пари, за да гледа дъртата чанта на живо и концерта бе отменен.
виж, от познатите ми няма фенове на Мадона, но разни хора ще ходят да я гледат по неведоми причини. защото могат.
| |
|
|
|
Не мога да разбера защо трябваше да се допусне концертът да се състои на тази дата?
Нима не се знаеше предварително за датата на концерта?
А концерти винаги е имало и ще има. Това е все едно БПЦ да спре "чалга" концертите, та и този на Мадона.
Вярно е, Мадона е доста скандална личност, но всичко е за много пари
и все пак изкарани с труд, а не с далавери.
Абсолютно против съм концерта да се състои на тази дата, не против Мадона.
| |
|
|
|
"Дори попа се възмущава от името й "Мадона" явно вземайки го в
невежеството си за псевдоним който си е избала тя самата, а не за
името й дадено й от родителите. "
Мадона е артистичният й псевдоним, името дадено й от родителите е Мария Луиза Чиконе. Баща й е ревностен католик, на когото тази пропаднала жена разби сърцето.
Тази жена съвсем открито си признава в автобиографичната си книга как е станала звезда. Реално тя няма нито хубост, нито глас, нито талант нито интелект за нещо повече от това да бъде барманка или продавачка в супермаркет. Това е една развратна до мозъка на костите си жена, която не се свени на 50 години да се снима разкрачена и да натрапва "прелестите" си.
Тук въпросът не е в нейния разврат и бездарие, а кой стои зад нея и я издига толкова, при положение, че от музикална гледна точка е пълна НУЛА, а шоутата й са абсолютно пошли. Зад нея стоят тъмните сили на новия световен ред, които желаят да опошлят и демонизират всяка област на живота, вкл. и културата.
| |
|
Тема
|
[re: Sisilia]
|
|
| Автор |
Zara_83 (живея за ИСУС) |
| Публикувано | 19.08.09 10:20 |
|
|
Дали ще е на тази дата или не,няма никакво значение,значение има това,че не трябва да се допускат развращаващи елементи и хора,които натрапват нисък морал и разврат. Приятелството със света е вражда против Бога,затова този концерт не трябва да се състои не само на въпросната дата,ами въобще.
Попитах ИСУС: Колко ме обичаш?Толкова!Каза Той......И УМРЯ ЗА МЕН!!!!!
| |
|
|
|
Не мога да разбера защо трябваше да се допусне концертът да се състои на тази дата?
Нима не се знаеше предварително за датата на концерта?
Всеки ден има някакъв религиозен празник, а и защо невярващите
които ще ходят на концерти трябва да се съобразяват с празниците
на вярващите.
Никой не е задължен да посещава концерти както и никой не е
задължен да посещава храмове.
Въпрос на личен избор.
Това е все едно БПЦ да спре "чалга" концертите, та и този на Мадона.
Аз до сега не съм чул някой поп да се изцепи че има чалга концерт на религиозен празник а чалга певачките не изглеждат по малко "скандални"
от Мадона все пак.
| |
|
Тема
|
[re: chimpanzee_monkey]
|
|
| Автор |
xenox (елфът савин) |
| Публикувано | 19.08.09 10:34 |
|
|
а нещо за рожденното и име?
| |
|
Тема
|
Re: браво на Църквата!
[re: feline]
|
|
| Автор |
xenox (елфът савин) |
| Публикувано | 19.08.09 10:36 |
|
|
Реално тя няма нито хубост, нито глас, нито талант нито интелект
може и да няма, но песните, особено от по-ранните и периоди, са страхотни. освен това да се задържиш толкова години на върха, при това на добро ниво, не става само с издигане от тъмните сили - много други, уж и те от тях издигнати, не издаяниха.
| |
|
Тема
|
[re: xenox]
|
|
| Автор |
feline (felis tigris) |
| Публикувано | 19.08.09 10:54 |
|
|
"може и да няма, но песните, особено от по-ранните и периоди, са страхотни. освен това да се задържиш толкова години на върха, при това на добро ниво, не става само с издигане от тъмните сили - много други, уж и те от тях издигнати, не издаяниха."
Е то и в тъмната страна всичко зависи от степента на посвещение. Луиза Чиконе е посветена кабалистка и служителка на антихрист. И още му върши отлична работа. Замисли се защо избра датата на Успение Богородично за богопротивния си концерт в Полша? И защо избра празника на св. Йоан Кръстител за богопротивния си концерт в България?!
Крайно време е да се разбере, че срещу християнството се води война, и тази конкретно жена е част от антихристкия план, при това съвсем осъзната част.
Българските чалгаджийки поне са обикновени блудници, никоя от които не е дръзнала да се сравнява със св. Богородица, както тази никаквица.
Не разбирам какво й харесваш на първите текстове? Единственото качествено нещо, което направи е филма "Евита" и до там.
| |
|
Тема
|
[re: feline]
|
|
| Автор |
xenox (елфът савин) |
| Публикувано | 19.08.09 11:03 |
|
|
на Мадона Кабалата би възмутила всеки сериозен кабалист, ама хайде, да речем, че е много навътре в еврейската магия!
тя е станала звезда със скандал и със скандали продължава да подържа интерес към себе си. като избира църковни празници за концертите си тя се гарантира гневна реакция на църквата и съответно нов скандал и по-голям инетерс. и повече хора като моите познати, дето иначе не я харесват, отиват да видят що е това ниещу дето така дразни църквата.
Евита, пък, е тъп филм според мен. а Мадона е средна по класа актриса, но славата и на звезда пълни киносалоните. по-ранните и неща, например Rain ми харесват. въпрос на вкус.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|