Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:15 15.07.25 
Религия и мистика
   >> Православие
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема пак ще се срещнем след 10 г - 2018 г.нови  
Автор любчo /фoтorpaф/ (стар клубар)
Публикувано25.10.08 15:31

които е забравил миналото си е кьорав с едното око,а които не вижда бъдещето си - е кьорав и с двете...

нЕма причина без следствия и обратното...

Тема Re: пак ще се срещнем след 10 г - 2018 г.нови [re: любчo /фoтorpaф/]  
Автор amrta (skorpion)
Публикувано26.10.08 11:21

Много интересна информация.

Благодаря много! По обективни причини ще се въздържа от коментар.

Тема Re: пак ще се срещнем след 10 г - 2018 г.нови [re: amrta]  
Публикувано26.10.08 11:50

Много интересна информация. Благодаря много! По обективни причини ще се въздържа от коментар.

благодаря за съобщението!
много добре си направила,че не даваш коментар,защото това не е целта на темата.темата е "пак ще се срещнем след 10 години"...
значи не става дума за коментари,а прогнози...

поздрав Mарко 10:45

Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано26.10.08 12:20

абе нали светът щеше да засвършва към 2012, какви 10 години те гонят?

Queen's only

Автор Kaлoмaин (асобу)
Публикувано26.10.08 12:28

Помня смъртта на Пимен. Беше докато привържениците му се караха с другия синод за пари и имоти.

Тема Re: пак ще се срещнем след 10 г - 2018 г.нови [re: Last Roman]  
Публикувано26.10.08 12:55

абе нали светът щеше да засвършва към 2012, какви 10 години те гонят?

ти дай прогнози до 2012 г.,а ние ще продължиме да летим до 2018 г.

Тема Re: пак ще се срещнем след 10 г - 2018 г.нови [re: Kaлoмaин]  
Публикувано26.10.08 12:59

Помня смъртта на Пимен. Беше докато привържениците му се караха с другия синод за пари и имоти.

след още 10 години ще имаш много спомени...

Автор пpocтo1чoвek (непознат )
Публикувано26.10.08 13:49

Положението не е розово... Но аз съм позитивен, защото Бога няма да ни остави. Той ни изпитва и наказва, задето сме грешни, неверни и сме се отдали на мамона. Господ си знае работата.

12. А кога се навършат твоите дни, и ти починеш при отците си, Аз ще въздигна след тебе твоето семе, което ще произлезе от твоите чресла, и ще закрепя царството му.
13. Той ще съгради дом на името Ми, и Аз ще утвърдя престола на царството му довека.
14. Аз ще му бъда баща, и той ще Ми бъде син; и ако съгреши, ще го накажа с тояга на мъже и с удари на синове човешки;
15. ала милостта Си няма да дигна от него, както я дигнах от Саула, когото Аз отхвърлих пред лицето ти.

Тема Re: пак ще се срещнем след 10 г - 2018 г.нови [re: пpocтo1чoвek]  
Публикувано26.10.08 14:09

Положението не е розово... Но аз съм позитивен, защото Бога няма да ни остави. Той ни изпитва и наказва, задето сме грешни, неверни и сме се отдали на мамона. Господ си знае работата.

аз също съм позитивен /оптимист/,но ако прочетеш темата "Животът след смъртта и православния християнии" - автор СиаиноНебе - нЕма да си толкова "позитивен".тука не става дума за клюкарство и осъждение без доказателства,това което е в кръвта ни,а за погрешните представи за Бога...

Автор пpocтo1чoвek (непознат )
Публикувано26.10.08 14:40

Разбира се много от нас имат погрешни представи за Бога. Ние сме грешни и горделиви хора, но който търси Христа в Неговата Църква, той Го намира. Понякога даже ние тъгуваме и се страхуваме за стадото свини и молим Христа да си отиде.

Ако смяташ, че Православието има грешни представи и представите на теб, г-н Небе или на групи протестантсвуващи са по-правилни от множеството светии и отци отдали себе си за това, в грешна посока гледаш. Това са хората с Дух и те са наследниците на апостолите и кажи ми, на тях ли да варвам или на човекът наречищащ се сияйнонебе, любчо фотографа или други подобни. Спасението е в Църквата, не в света, а всичко от вас е светско. Грешни представи викаш, а къде да търсим негрешните, в себе си, в душите ни пълни със страсти? Отговорът е само в Църквата, независимо кой владика се разпорежда, няма къде другаде да отидем, отвънка е само отчаяние. Затова по-добре на Бога да се надяваме вместо да се впускаме във високоумие и многоразбиране.

А г-н Небе ... и той ми изглежда, като човек загубил пътя си ... дай Боже да го намери.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.