|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
ЗА МИР И ТОЛЕРАНТНОСТ
|
|
Автор |
aпocтoл (непознат
) |
Публикувано | 08.02.02 17:26 |
|
Честито наистина! Боже би аз бях първи, който се оплаках, че няма православие, но не съм и мислил, че толкова бързо ще стане!
Слава Богу!
Призовавам към повече толерантност и мек тон, особено с инославни. Да се трият само безпардонни и нецензорни постинги, а също и ругатни към вярата на дедите ни.
Добре са дошли добронамерените инославни, дошли да кръстосат духовни шпаги и търсачи на истинската вяра.
Аз също ще ходя при тях с моето /нашето/ православие.
Бог да ни укрепя и води по този безкрайно велик и труден път!
Тимотей
| |
|
Апостоле преди да може да се трие нещо трябва да се логне модератор, иначе няма кой да трие.
|
Re: ЗА МИР И ТОЛЕРАНТНОСТ
[re: Vallentin]
|
|
Автор | aпocтoл (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.02.02 07:53 |
|
Дай Боже да се намери един активен като тебе, Валентине, но православен и той да стане модератор! Аз помислих, че вече има такъв...
| |
Тема
|
[re: aпocтoл]
|
|
Автор |
*Paл* (ветеран) |
Публикувано | 05.09.08 14:47 |
|
Има доста за триене. Нямам нищо против никой инославен и ничие мнение което не е хулно за православието. За съжаление злонамерените изказвания не са рядкост. Да любопитстваш и да питаш е едно, а да хулиш е съвсем друго.
| |
|
Лелееее, доста си се ровил из архива!
| |
Тема
|
[re: *Paл*]
|
|
Автор |
Tимoтeй (монах в света) |
Публикувано | 10.09.08 23:54 |
|
Да, това беше един от първите постинги в Православие - преди това бяхме само Християнство.
Нещата след толкова години не са се променили много. Доста неправославни упорито не приемат правилната вяра и даже някои не приемат и Христос като Бог и Спасител.
А толкова книги излязоха - изглежни никой не ги чете - по улиците чувам псувни и цинични думи - децата вървят с демонична музика в ушите и храмовете са празни.
Защо стана така? Защо не се случи просвещението?
| |
Тема
|
[re: Tимoтeй]
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 10.09.08 23:56 |
|
нещо против мп3-плейърите ли имаш?
| |
|
Против музиката и текстовете в мптройките.
| |
Тема
|
[re: Tимoтeй]
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 11.09.08 00:01 |
|
що бе, аз основно класика слушам. Е, има и хора, дето са на dead metal, ама нали знаеш - на вкус и цвет...
| |
|
За изключенията на зрелите не говорим. Младежите и децата слушат основно чалга. И понеже те и в къщи си слушат същото дяволът не ги оставя и на улицата и за Бог не остават и 5 секунди.
А после ще се чудят защо ги е лишил от Вечността... Ти също!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|