|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Света Гора и Зографския манастир - моля помогнете!
|
|
| Автор |
racial (непознат
) |
| Публикувано | 20.02.08 17:24 |
|
|
Здравейте, аз съм от Варна! Искам да заведа децата си до Света гора, големия син (12 г.) е иподякон, редовно участва в неделните служби и е духовно ориентиран към Християнските ценности. Малкия е на 10 г. Казаха ми, че е необходимо да направя предварителна зявка за посещението ни в Зографския манастир и това ставало като изпратя по факс документите за одобрение до представителството на Ефория "Зограф' в Солун. Разбрах, че Ефорията има представителство и телефони в София на бул."Стефан Стамболов", но никой не ми отговори на 02/988-39-53 и 02/988-39-12. Моля ако някой знае реда и начина за посещение на Света Гора и после в Зографския манастир моля да ми пише. Всякаква информация би ми била полезна - телефони, факсове, електронни адреси, адреси в населени места (София, Солун), имена и пр. както и да ми даде информация за възможностите за преспиване в Зографския манастир или околни селища или Солун (на достъпни за нас цени), достъпа до Света Гора дали е само по море, подходящи маршрути с личен автомобол и пр. Големия ми син има сърдечем проблем, разбрах, че в Солун имало лековит извор, някой знае ли къде точно е, храм, адрес или поне ориентир. Предварително Ви благодаря. Нека Бог е с нас!!!
| |
|
Тема
|
Re: Света Гора и Зографския манастир - моля помогн
[re: racial]
|
|
| Автор |
н@блюдaтeл () |
| Публикувано | 20.02.08 17:45 |
|
|
Имам едни познати към Покров които организрат редовни екскурзии, ще ги питам в неделя за подробности и ще ти пиша.
поздрави
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
_maycal () |
| Публикувано | 20.02.08 18:50 |
|
|
Може да питаш тук:
Няма ли лекари, какви са тези лековити извори!
| |
|
Тема
|
Re: Света Гора и Зографския манастир - моля помогнете!
|
|
| Автор |
Xrisa (член) |
| Публикувано | 20.02.08 19:13 |
|
|
Здравей, това е отговор на такъв въпрос в "Двери"
Но не съм сигурна как стои въпросът с посещение на деца. Успех
| |
|
|
|
да бе - иди с Искони, да те зомбира Георги Тодоров по пътя. Ще ти се иска да избягаш ама автобусът се движи, хе-хее.
| |
|
Тема
|
[re: _maycal]
|
|
| Автор |
racial (непознат
) |
| Публикувано | 20.02.08 23:25 |
|
|
Надявам се не си мислиш, че сме пропуснали лекарите. Детето е диспанзиризирано в републиканския детски кардиологичен кабинет. Не мисля, че е излишно да пробваме и с вода от лекувити извори.
| |
|
Тема
|
[re: Xrisa]
|
|
| Автор |
racial (непознат
) |
| Публикувано | 20.02.08 23:28 |
|
|
Благодаря ти:-)
| |
|
Тема
|
Аз с "Искони" не съм пътувал никъде,
[re: Topмyнд]
|
|
| Автор |
_maycal () |
| Публикувано | 21.02.08 16:35 |
|
|
и една от причините е тази-страх от безмерни и в по-особен стил приказки!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tzadek37 () |
| Публикувано | 21.02.08 21:36 |
|
|
ако търсиш лековити извори - Луковит - Златна панега и село Кладница, също Мадара, Седемте езера.
Света гора не е за лечебен, а за поклоннически туризъм.
Вяра и молитва - най-доброто.
Пожелавам оздравяване на детето.
| |
|
Тема
|
[re: tzadek37]
|
|
| Автор |
racial (непознат
) |
| Публикувано | 22.02.08 20:18 |
|
|
Благодаря ти. Имах предвид Солун, отец Райчо ми спомена за лековития извор в този град. В Дряновския манастир говорихме, но сега не мога да открия свещенника, да го питам кой точно извор. Човека си оправил очите там, защо да не пробваме, поне няма да навреди. Иначе извори много, но не знам вече кои и за какво помагат.
Солун и Егейска Македония съчетавам с поклонение в Света гора:-) Все пак Света Гора е в географската област Македония.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|