|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
7-мата книга за Хари Потър - "Смътносният Светия"
|
|
Автор |
Пaньo Дoнeв (магьосник) |
Публикувано | 22.07.07 23:11 |
|
Здравейте дами и господа,
Искам да ви уведомя, че 7-ма книга за Хари Потър е издадена и вече е в книжарниците. Казва се "Смъртоносния Светия" (мой превод на заглавието)
Сега можете да организирате публично изгаряне и анатемосване или джихад или каквото там правят фанатизираните православни християни, когато не им обръщат внимание.
Ваш,
Паньо Донев
| |
Тема
|
Re: 7-мата книга за Хари Потър - "Смътносният Светия"
[re: Пaньo Дoнeв]
|
|
Автор |
БaйПyдeл (bau) |
Публикувано | 23.07.07 06:09 |
|
Най-вероятно фанатизираните православни християни се смеят на пилешкия ти мозък, за да им обърнеш внимание. Продължавай смело напред !
| |
|
защо ни занимаваш с глупости.
твоята представа за православните си е твой проблем. who cares.
| |
|
Но господин Тормунд, кой ако не правослваните християни ще разконспирират сатанинските послания в детските книги? Кой ще победи злото в различните му форми? Кой ще забрани използването на магия, викането на духове и съживяването на мъртвите?
| |
Тема
|
Re: 7-мата книга за Хари Потър - "Смътносният Свет
[re: БaйПyдeл]
|
|
Автор |
Пaньo Дoнeв (магьосник) |
Публикувано | 23.07.07 11:06 |
|
Господин Пудел, искам да ви уведомя, че до момента никой още не е започнал да ми се смее, бил той православен или някакъв друг. Ако вие бъдете така добър да започнете аз няма да се налага да чакам повече.
| |
|
да си "прегърнал" тази книга/и като нещо много ценно и стойностно, което ти осмисля живота?Не, според мен не е точно така.Мисля, че доста си запленен и ти от тази недостатъчно качествена, според мен , поредица, вероятно дори и донякъде вредна..., но сега търсиш конфронтация малко и от проклетия.Допускам, че в това има и нещо добро, в смисъл че вероятно нещо в теб ти "сигнализира", че има нередности, най -общо казано, с тази поредица, ти обаче не искаш да се вслушаш в това "гласче", и решаваш да провокираш в този форум, по начина , по който го правиш.
Паньо, повече или по-малко има елемент на долнопробност в историята с поредицата за Хари Потър, струва ми се!Вервай ми!Ех, ех....
| |
|
Господин Мейкал,
Вие донякъде познахте, че аз пуснах темата "от проклетия", ако мога да взема за малко назаем вашия начин на изразяване. И наистина с цел да провокирам конфронтация или конфронтирам провокация (тези словосъчетание явно са безмислени) или просто да посоча, че светът се върти, хората се променят, а някои хора не се променят, защото са или прекалено глупави или прекалено затънали в собствените си грешки, за да се измъкнат о тях.
И господин Мейкал, искам да ви посоча, че вашите твърдения относно поредицата за господин Хари Потър са голословни и вероятно следствие от промиване на мозъка, защото виждам, че явно не сте чел книгите. Затова и обвинението ви в долнопробност просто ще го пропусна края ушите си (и без това тази дума нищо не означава). Извинете ме ако греша и се окаже, че вие сте били от тези които в петък в полунощ се наредиха първи да си купят книгата.
На вашите услуги,
Паньо Донев
| |
Тема
|
Re: 7-мата книга за Хари Потър - "Смътносният Светия"
[re: Пaньo Дoнeв]
|
|
Автор |
фaмyлyc (щастливец) |
Публикувано | 23.07.07 19:41 |
|
Книгите за Хари Потър накараха децата да четат. Това, че в тях се описват "магии" и пр е присъщо на всяка приказка. Макар отделни православни журналисти да изказаха мнения, че тия книги привличали децата към езотериката. магията и т.н, други авторитетни личности пък ги намират дори полезни, защото внушават вярност към приятелите, смелост и още много добри качества. Така че - няма да има горене на книги. Дори моя грешност ще си купя книгата (проследил съм всичките досега) макар че ще ми струва 30 долара.
И излезе Давид и слугите му с него и воюваха с филистимци; и Давид се умори
| |
|
Разбрах те прекрасно. Но ние те обичаме и искаме да заобичаш Божието Слово, а не словото за магията. Която е противна на Бог.
Магията е силата на сатана, а ние искаме да заобичаш Бога и Неговото Слово и даже сам да правиш чудеса с Божия помощ, а не да се радваш на магии и демонични чудеса.
Поклон в Христа и прочети Новия Завет.
| |
|
.... стана сатанинска не разбирам.
Ми приказката за пепеляшка какво ли е тогава.
И защо не мога да разбера художествените произведения трябва да се коментират от не знам каква си гледна точка.
Явно Панчо е сънувал кошмари от някакви средновековни и мозъчноциментирани хора и ги е объркал с православните християни.
Еми съжалявам Панчо, ама не сме такива, спокойно !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|