|
|
В момента православието,католицизма,протестанствоот и другите **** спират прогреса и подпомагат ереите и ZOG-Zionist Occupation Government.Православието е чудесно,когато е БЪЛГАРСКО а не интернационално,мулти етническо,********* и тнт.Най-добрите и полезни младежи и мъже в тази държава защо не влизат в църквите?-Защото те са станали място за разврата на негри,цигани,евреи и кво ли не още.
Пример за истинско христианство е Protestant Reich Kirche и Deutsche christianer.После ще дам по-обстоина информация.
Fighters of the 4th reich we are!We saw the junks in our country we will clean themРедактирано от muradkhan на 26.06.07 16:08.
| |
|
Знам, че сте патриоти, но християнството е наднационално, колкото и да им се иска на футболните коментатори. Като става въпрос за България и аз я обичам не по-малко от теб, освен това, в нея има място за всички. Пред Господ всички са равни, а и той дойде да призове всички и умря за спасението на всички. Ела поне веднъж на литургия, за да чуеш, че Христос се принася в жертва за всички, не конкретно на само българите или скинарите. Кои са най-добрите мъже, невлизащи в църквата, а и не е ли въпрос на личен избор спасението на душата? Аз познавам много такива ВЪВ църквата. Къде и кога развратничат " ... негри, цигани, евреи и кво ли не още."?
1. "Православието е чудесно,когато е БЪЛГАРСКО "
2. Пример за истинско христианство е Protestant Reich Kirche и Deutsche christianer
Между 1 и 2 има известно противоречие. Ти как мислиш?
Вместо да обвиняваш църквите, ще свършиш по-полезна работа, ако се заемеш със сектите. Ако не знаеш кои са, с удоволствие ще ти предоставя наколко списъка.
Пък и в тая жега май по-добре да си пием бирата на сянка, а не да трошим бутилките в главите на пънкарите...
| |
|
В този клуб няма място за нацисти.
Заключвам темата.
| |
|
|
|
|