Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:40 12.11.25 
Религия и мистика
   >> Православие
*Кратък преглед

Тема Въпрос - отклонение от същността .нови  
Автор XaджиПoптoлeв (бивш poptolev)
Публикувано19.08.06 14:58

Чета аз значи избрали сме нов модератор в клуб "Православие", после гледам хоп... нов модератор в клуб "Християнство". Обаче се притеснявам, че съм изпуснал нещо.
Сега ... новите модератори не трябва ли да черпят или вече са го направили пък аз пак съм блял някъде .
Ми така де нова задължение - ново черпене (нал така разправяха бабите едно време).
Та да попитам аз ли съм изпуснал нещо или тука традициите са други ?

хаджи Поптолев

Тема Re: Въпрос - отклонение от същността .нови [re: XaджиПoптoлeв]  
Автор ogrizko (маскиран)
Публикувано19.08.06 15:11

Просто модераторите още не знаят, че са модератори ;)))

Това съм аз.. огризко!

Тема Re: Въпрос - отклонение от същността .нови [re: XaджиПoптoлeв]  
Автор фaмyлyc (щастливец)
Публикувано19.08.06 15:29

Дядо Хаджи, черпя задочно по случай абдикацията си- като заговявах за старостилния пост, посетих един рибен ресторант (естествено, казва се "Капитанът" в тукашния Краун Плаза) и изкарах следния десетобой (в малки, аптекарски количества) - салата октопод - сьомга натюр - тигрови скариди сос креол - малки скариди с каперси (много пикантно обаче) /дотук студените/ - акула къри сос (отврат) - омар сос термидор (кравето масло много и станал много тежък) - тайладнски рибени кюфтенца (разкош!) - "хамур" (една тукашна риба като огромен лефер да я сравня, с нежно сухо месо) на скара, за оправяне на вкуса - разни сладки арабски (баклавички и пр) - накрая киви, киви с повече ензими....

Тема Re: Въпрос - отклонение от същността . [re: XaджиПoптoлeв]  
Автор terzit (старо куче)
Публикувано19.08.06 15:34

ето какво остава от Модераторите,ако не черпят...

Тема Re: Въпрос - отклонение от същността .нови [re: фaмyлyc]  
Автор Tимoтeй (монах в света)
Публикувано19.08.06 16:16

Скоро няма да станеш монах докторе. В манастирите има нужда и от доктори като тебе. Като изяждаш седмичната дажба на монасите, ще ги лекуваш с гладолечение... Моята специалност...

Тема Re: Въпрос - отклонение от същността .нови [re: Tимoтeй]  
Публикувано19.08.06 16:51

Аз по малко бе брат... ама да видиш пък сервитьорите какви миловидни тайландки са там - личицата им като изваяни от слонова кост, и те самите като чудни статуетки... как да не прославиш Бога, че създава красотата на тоя свят!

Тема Re: Въпрос - отклонение от същността .нови [re: Tимoтeй]  
Автор terzit (старо куче)
Публикувано19.08.06 18:37

и като идеш да сереш на тревата...гъзът ти хрупа зелена трева...

гъз не се лекува с - глад.

Тема Re: Въпрос - отклонение от същността .нови [re: terzit]  
Публикувано19.08.06 18:58

Stigaaaaaaaaaaaaaa

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.