|
|
|
Тема
|
Въпрос - отклонение от същността .
|
|
| Автор |
XaджиПoптoлeв (бивш poptolev) |
| Публикувано | 19.08.06 14:58 |
|
|
Чета аз значи избрали сме нов модератор в клуб "Православие", после гледам хоп... нов модератор в клуб "Християнство". Обаче се притеснявам, че съм изпуснал нещо.
Сега ... новите модератори не трябва ли да черпят или вече са го направили пък аз пак съм блял някъде .
Ми така де нова задължение - ново черпене (нал така разправяха бабите едно време).
Та да попитам аз ли съм изпуснал нещо или тука традициите са други ?
хаджи Поптолев
| |
|
|
|
Просто модераторите още не знаят, че са модератори ;)))
Това съм аз.. огризко!
| |
|
|
|
Дядо Хаджи, черпя задочно по случай абдикацията си- като заговявах за старостилния пост, посетих един рибен ресторант (естествено, казва се "Капитанът" в тукашния Краун Плаза) и изкарах следния десетобой (в малки, аптекарски количества) - салата октопод - сьомга натюр - тигрови скариди сос креол - малки скариди с каперси (много пикантно обаче) /дотук студените/ - акула къри сос (отврат) - омар сос термидор (кравето масло много и станал много тежък) - тайладнски рибени кюфтенца (разкош!) - "хамур" (една тукашна риба като огромен лефер да я сравня, с нежно сухо месо) на скара, за оправяне на вкуса - разни сладки арабски (баклавички и пр) - накрая киви, киви с повече ензими....
| |
|
Тема
|
Re: Въпрос - отклонение от същността .
[re: XaджиПoптoлeв]
|
|
| Автор |
terzit (старо куче) |
| Публикувано | 19.08.06 15:34 |
|
|
ето какво остава от Модераторите,ако не черпят...
| |
|
Тема
|
[re: фaмyлyc]
|
|
| Автор |
Tимoтeй (монах в света) |
| Публикувано | 19.08.06 16:16 |
|
|
Скоро няма да станеш монах докторе. В манастирите има нужда и от доктори като тебе. Като изяждаш седмичната дажба на монасите, ще ги лекуваш с гладолечение... Моята специалност...
| |
|
Тема
|
[re: Tимoтeй]
|
|
| Автор |
фaмyлyc (щастливец) |
| Публикувано | 19.08.06 16:51 |
|
|
Аз по малко бе брат... ама да видиш пък сервитьорите какви миловидни тайландки са там - личицата им като изваяни от слонова кост, и те самите като чудни статуетки... как да не прославиш Бога, че създава красотата на тоя свят!
| |
|
Тема
|
[re: Tимoтeй]
|
|
| Автор |
terzit (старо куче) |
| Публикувано | 19.08.06 18:37 |
|
|
и като идеш да сереш на тревата...гъзът ти хрупа зелена трева...
гъз не се лекува с - глад.
| |
|
Тема
|
[re: terzit]
|
|
| Автор |
фaмyлyc (щастливец) |
| Публикувано | 19.08.06 18:58 |