| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     ИЗБОР НА МОДЕРАТОРИ 
 | 

|  
| Автор | 
н@блюдaтeл  () |  
| Публикувано | 07.08.06 21:41 |  
             |  
           | 

След консултации, предлагам да изберем  двама нови модератори, и така да станем трима засега.

Моля да гласувате  с едно или две имена  в заглавието на постинга ( полето "Тема"). По което ще става преброяването. Благодаря на Поптолев за идеята.

Кандидатурите дотук са 

Мuradkhan, 
  Cuddly,
  SINERGIA, 
  geri®
  Любимец 12+1, 
  и  ефр. Праз

Този списък не е ограничение. Ако желаете, включвайте нови имена по време на гласуването. Накрая ще видим кои двама печелят най-много гласове.

Огризко, Е_Лия, WhiteRaven и Поптолев си дадоха  отвод, за което съжалявам. Нищо, до следващите избори. 

Гласуването ще продължи една седмица - т.е. ще завърши следващия понеделник вечерта.

Моля ви - тук само гласуване, ако са необходими дискусии,  нека са в отделни теми.

поздрави на всички 

Редактирано от н@блюдaтeл на 13.08.06 15:11. 

|   |  

| 

|  
           | 

muradkhan и SINERGIA
   - Богословие и философия на религията

|   |  

| 

|  
           | 

Няма нужда да се обосновавам за старите клубарi, а за новите - той има огромни познания, богослов-преподавател, в същото време е толерантен... преди време беше по-хаплив и остър, но сега го виждам много по-търпелив. Има и житек=йския опит, и чувство за хумор - много важно качество за модертор. Дано само има време!

|   |  

| 

|  
           | 

фамулус - без да се обиждаш, ама ... защо първо не говори с Армагедон и чак тогава да направиш предложение той да е модератор? Защото може и да не иска, а сега изборите само ще се объркат :/ Примерно и на мен Армагедон ми допада, но го виждам много рядко във форумите - не се знае дали има време да чете тук бисерите и т.н. .... Мисля, че е грешка това предложение, след като Армагедон не си е дал съгласието! :)
  Това съм аз.. огризко! 

|   |  

| 

|  
           | 

армагедон е чудесно предложение!
 аз обаче бях предложила и Аск,нека включим и него в листата,освен ако не си е дал отвод и той.

|   |  

| 

|  
           | 

Хайде поне да получите одобрение на кандидатурите от хората, които предлагате! Това е несериозно да гласувате за хора, които не е сигурно дали имат желание да са модератори. След малко и аз ще гласувам за Е_лия, напук дето не иска да е модератор :/
  Това съм аз.. огризко! 

|   |  

| 

|  
           | 

Любимец 12+1

|   |  

| 

|  
           | 

а ти от къде знаеш дали всички предложени са дали съгласието си?и Къдли не сме питали и Синергия и другите...имаме настоятелното съгласие единствено на ефр.Праз.тук всеки предлага в хода на гласуването който не може ще си каже.

|   |  

| 

|  
           | 

Гласувам за себе си. 

Напомням, че това е напълно законна демократична практика кандидата да може да гласува за себе си, ако пожелае. Спомнете си, че по време на всички парламентарни избори телевизията дебне как кандидатите отиват и гласуват. А когато ги попитат за кого са гласували, тях ги е срам да си признаят, защото сегашните ни политици за лицемерни гадове. Но както и да е, да не пренасяма клуб Политика тук.

И накрая да използвам случай да си направя малко предизборна агитация със следното хайку:

Избора за Праз
 направен през нощта е;
 светлина в мрака.

|   |  

| 

|  
           | 

Мuradkhan, 
 SINERGIA

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |