|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Христос - Бог Хор в тяло на човек ли е ??? |  |  | Автор | Vencci* (R*Я) |  | Публикувано | 23.07.06 10:44 |  |  | 

Юдеизмът е заклет противник на Древен Египет и неговата верска доктрина.
 Христос е не по-малко противен на юдейската Тора.
 Нашият Бог е намерил тъкмо там / в Египет / приют и убежище от касапите и богоненавистниците.

Дали Христос е прероденият Бог Хор в човешко тяло !?!?
 Дали същият не се е родил в човешко тяло, за да направи нас - БОГОВЕ ??+

Проблемът е риторичен.
 Предлагам го на "обсъждане", без да ме съдите или осъждате самият проблем / въпрос /.

Аз нямам категорична позиция за това, поради което се обръщам към Вас и вашето становище.

Привет християни и поклонници на правдата, истината и СВЕТЛИНАТА.

ППС : Бог Хор е дете на Светлината и др. примери, ако има интерес към темата, която Ви предлагам за мислено+словие.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Христос - Бог Хор в тяло на човек ли е ???  [re: Vencci*] |  |  | Автор | Vencci* (R*Я) |  | Публикувано | 23.07.06 10:49 |  |  | 

Ето и моето мниение към темата :

Поговорка : Бог / Христос / живя като човек, за да направи от човеците - богове ...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Христос - Бог Хор в тяло на човек ли е ???  [re: Vencci*] |  |  | Автор | ogrizko (маскиран) |  | Публикувано | 23.07.06 11:53 |  |  | 

Няма смисъл да правиш такива аналогии и да си измисляш теории. Ако е имало такова нещо, все някой за 2000г. щеше да го открие и да го опише. Пък, ако наистина вярваш в това.. то може да се гордееш, че си единствения, който вярва в такава измислица ;)))

Това съм аз.. огризко!

|  |  |  
             |  |  | 

Мисля, че трябва да бъдеш изхвърлен от клубовете или поне да те баннат тука, защото нанасяш много обиди на християнството с богохулните си изказвания и антихристки теории.

Действия крепят Вселената.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Христос - Бог Хор в тяло на човек ли е ???  [re: ogrizko] |  |  | Автор | Vencci* (R*Я) |  | Публикувано | 23.07.06 16:15 |  |  | 

Юда наричаме този, който злодейства ;
 Юдеин = Злодеин / Злодей /.

За радост на небесата не съм единствен.
 Ти злословний какво имаш против мене !?!

|  |  |  
             |  |  | 

Май наистина му трябва, една КОПРИВЕНА МЕТЛА !

------------------------

Спомни си за мене Господи, кога дойдеш в царството Си.

|  |  |  
             |  |  | 

Колко е часът, бе глупако !?!!

Не сме 12-13 век, когато биваха избивани хората,
 защото не се съгласяваха с постановките на лумпени като тебе .

|  |  |  
             |  |  | 

ХОР + БАТ БА-БА

Нямаше да претеглим това което изпатихме от болг+ариите

О почтени изследователю Virga ex Urticae  виждам как се трудиш в клуб Религия но защо не наминаваш в Християнство

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Айде стига вече!  [re: Vencci*] |  |  | Автор | ogrizko (маскиран) |  | Публикувано | 23.07.06 16:25 |  |  | 

Няма да обиждаш така, че ще те бия като те видя! :Е

Това съм аз.. огризко!

|  |  |  
             |  |  | 

Не съм за тука аз, твърде малко зрънце съм сравнение със сериозните тукашни участници, в Религия е друго положението. Там духат много ветрове.

Действия крепят Вселената.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |