Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:37 17.07.25 
Религия и мистика
   >> Православие
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема покана да подкрепите "Православие България"нови  
Автор beggins (новак)
Публикувано11.10.05 19:08

Драги братя и сестри,

За пръв път в годишна класация на уеб-сайтове участва сайт с православна тематика - това е новият портал Православие България (www.pravoslavie.bg).

Една възможна награда от този конкурс няма да облагодетелства никого - най-малкото финансово. Но мисля, за църквата ни ще бъде добре православната тематика, език и естетика постепенно да започнат да навлизат в полезрението на общественото внимание.

Предполагам, повечето от вас вече са се запознали с портала. Ако той ви харесва и бихте желали да го подкрепите, можете да гласувате за него. Така увеличавате шансовете на портала да бъде класиран - защото вашите гласове ще покажат интереса и подкрепата на неговата основна аудитория.

Сайтът е номиниран в престижна и силно конкурентна категория - "Образование и наука". Избрахме тази категория, защото смятаме, че Православието трябва да заеме своето място и там - сред младите хора и интелигенцията.

И така, ако искате да ни подкрепите, следвайте следните стъпки:

(Прочетете докрая, преди да кликнете върху връзката по-долу):

1. Кликнете върху

, който ще ви отведе в категорията "Образование и наука" в класацията БГ Сайт на годината и ще избере сайта Православие България.

2. В отворилия се прозорец обърнете внимание на долния десен ъгъл, където пише "Стъпка 2". Кликнете върху нея и в новия прозорец въведете е-мейла си. Потвърдете. Вече можете да излезете или да продължите да предлагате нови сайтове за класацията догодина.

3. проверете пощата си с адреса, който въведохте. в писмото, което ще получите, трябва да кликнете отново върху връзката, която ще ви пратят. с това гласуването ви е приключило.

Имате нашата искрена благодарност.

Тема Re: покана да подкрепите "Православие България"нови [re: beggins]  
Автор Anima Mea Tibi Amandi (вятър)
Публикувано11.10.05 20:46

Успех! Сайтът ви действително е много хубав. Веднъж обаче някаква беля направих и 1 час не можах да излезна от него, та трябваше да рестартирам компютъра. Просто не успях да схвана как да изпратя коментар или текст до сайта. сега пак ще чета, надявам се да съм по-внимателен.
Успех ви желая

Тема Един "малък" пропуск в поканатанови [re: beggins]  
Автор Koнcтaнтин Cпиpoв ()
Публикувано12.10.05 12:15

Доколкото разбирам, Бегинс призовава да влезете в стъпка 2 без да прегледате другите категории. Същият (вероятно съвсем случайно) пропусна да спомене, че "Двери на Православието" също участва в конкурса - и то в друга категория "Общности" - та нали между нямаше конкуренция и сме били насочени към различни целеви групи (по негово твърдение, уж). За съжаление поради този "дребен пропуск", ако вече сте гласували (и преминали в стъпка 2), не можете да прибавите и нас в анкетата - втори път имеил адреса Ви не може да бъде използван. Няма що - както обикновено "Покров" са върха на коректността! Все пак ако още не сте гласували - подкрепете И нас (не призоваваме да не гласувате и за други) - можете да щракнете и върху този линк.

Редактирано от Koнcтaнтин Cпиpoв на 12.10.05 12:24.

Тема Re: Един "малък" пропуск в поканатанови [re: Koнcтaнтин Cпиpoв]  
Автор cuddly ()
Публикувано12.10.05 13:07

нещо не разбрах..за колко сайта може да се гласува?

днес (по)каза ли "Обичам те"?

Тема Re: Един "малък" пропуск в поканатанови [re: cuddly]  
Публикувано12.10.05 13:24

Конкурсът има десетина категории. "Двери" е във втора категория - "Общности", Пламен е в трета категория - "Образование". Посетителите на клуба спокойно можеха да подкрепят и "Двери" и pravoslavie.bg, но не - всичко между нас трябва да е гаднярско.

Автор Ask2OO4 (питанка)
Публикувано12.10.05 13:25

На мен все пак ми се струва, че са доста по-коректни от много гледни точки. Да попитам и аз нещо, та да има изчерпателност във възможностите. Къде мога да гласувам ПРОТИВ ”Двери към ***”?

*** означава в най-добрия случай ”кой знае”.

Автор cuddly ()
Публикувано12.10.05 13:47

о, много хубаво тогава- значи не сте конкуренти.

днес (по)каза ли "Обичам те"?

Автор beggins (новак)
Публикувано12.10.05 14:08

Косьо, не очаквах такава бурна реакция. Мисля, че хората са достатъчно интелигентни и самостоятелни сами да преценяват за кой и дали изобщо да гласуват.

1. по повод коректността: не забелязах в твоя постинг във форума на Никола, поканващ участниците да гласуват за "Двери" подобно отношение, каквото се опитваш да изискаш от мен - ти също не си споменал за съществуващата вече номинация на Православие България (доста по-раншна от вашата) и (нормално, може би) насочваш внимание единствено към твоя портал. "дребният пропуск", който ни вменяваш в злонамереност, в този смисъл е взаимстван от твоя постинг, така че се обърни към себе си за отговор.

2. не съм призовавал да не се преглеждат другите категории. опитвам се да улесня хората при гласуването (аз самият се обърках малко в началото), а че има и други категории - то си се вижда на самия сайт. отново: не мога да третирам хората като безмозъчни същества и не искам.

3. между другото, имам известни съмнения относно вашата коректност, поне що се отнася до тази номинация. вашият сайт не се появява в списъка на номинираните участници. появи се в друг списък - в този за крайното гласуване, при това без дата на номинация, както на всички останали и без име на човека, предложил номинацията. според условията на конкурса крайният срок на номинациите беше 30 септември, ако не ме лъже паметта. вашата номинация се появява десет дни след този срок - дали ще дадеш някакво обяснение, или да се обърна директно към организаторите? в този смисъл, ако не съм успял (примерно) да гласувам за "Двери", то е точно заради това странно за мен появяване на сайта ви в последния момент, когато номинациите вече са прекратени и повечето хора най-вероятно са гласували, включително и аз.

Успех ви пожелавам всъщност. Който и да спечели, ще бъде добре за църквата.

поздрави

Тема Re: Един "малък" пропуск в поканатанови [re: beggins]  
Публикувано12.10.05 14:41

Пламене, хайде сега пак виж съобщението ни. Не сме били длъжни да го правим, но:

СТЪПКА 1:
Щракнете тук. Нашият сайт ще бъде избран. Ако разполагате с време, разгледайте и гласувайте в останалите категории (така ще помогнем и на другите добри сайтове да съберат повече гласове на публиката).

Смятам, че сме били достатъчно коректни - и спрямо вас, и спрямо останалите участници и спряно самия конкурс. За разлика от някои други, за съжаление!

Хората няма откъде да знаят, че има какво да се подкрепи в другите категории! И не са длъжни да знаят дори, че изобщо има други категории!

Ето, виж:

Извинявай, ако прозвучи наивно, но не е редно да се прави така, ама изобщо! Разбирам да пускате това съобщение във собствения си форум, но тук това е вече прекалено.

Доколкото до факта, че сайта ни се появи в последния момент - наблюдението ти е правилно. Оставам със впечатлението, че изпълнителният директор на "Покров Богородичен" зяпа по цял ден "Двери на Православието" и се чуди какво да направи, за да ни подлее вода. Което е малко странно - имайки предвид, че нашият проект се крепи от начало докрай на доброволен труд (т.е. винаги на косъм).

Та по въпроса ти - да така е. Измежду 250 сайта точно на нашия се случи да му се изгуби информацията за банковия превод. Включването ни в последния момент е с разрешението на Price Waterhouse Coopers, които бяха запознати с прецедента. Други въроси?

Та и аз ти пожелавам успех. Пожелавам си го и на нас. В нашата категория има 2 пъти по-малко участници, но конкуренцията е по-силна.
Затова имахме нужда и от гласовете на диражиите. Но карай.

Косьо

Редактирано от Koнcтaнтин Cпиpoв на 12.10.05 15:06.

Автор пpaвocлaвeн ckoт (стар познат)
Публикувано12.10.05 16:21

Бих подкрепил Религия бг, че няма цензура и не са икуменисти. Поне доколкото мога да съдя.

Multi consurgunt adversus me

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.