Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:04 15.07.25 
Религия и мистика
   >> Православие
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Потребности и дарителствонови  
Автор SetМодератор (cat /dev/null >)
Публикувано01.10.05 15:48

Ако някой някога има нужда от помощ (независимо финансова или друга) нека пише тук.

Дано да можем да помогнем.

Memento mori.

Тема Re: Потребности и дарителство [re: Set]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано02.10.05 02:29

А аз по-сериозно...

Наистина имам нужда от спокойствие, смирение, вътрешна сила, разбирателство, любов... С кое можете да ми помогнете... или поне да ми кажете как да стигна до тях... Всъщност аз знам, че трябва сам да извървя пътя, но ако можете да ми помогнете в търсенето му...

Тема Re: Потребности и дарителствонови [re: Sahib]  
Автор SetМодератор (cat /dev/null >)
Публикувано02.10.05 09:30

Ами клуба е и за това. Да помагат членуващите с каквото могат.

Memento mori.

Тема Re: Потребности и дарителствонови [re: Set]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано05.10.05 12:52

Мисля, че окрих пътя...
Сега постя... Другата седмица ще се изповядам... Ще се старая да бъда по-смирен, по-добър към хората, по-обичащ... Ще се опитам да бъда максимално благочестив (ако ми е възможно)... ще се старая да не се поддавам на изкушенията... Поне така се чувствам по-добре... МИР!

Тема Re: Потребности и дарителствонови [re: Sahib]  
Автор isihia (минаващ)
Публикувано05.10.05 17:15

Добре правиш, но не е важно как се чувстваме, а дали ще се спасим. Ако ходим по тесния и стръмен път, приятните мигове в живота са малко.

Тема Re: Потребности и дарителствонови [re: Set]  
Автор papa_sevich (новак)
Публикувано07.10.05 04:22

Сет, вярно ли е това що си написал!?

Тема Издаването на диск с източно-църковно пениенови [re: Set]  
Автор *Лия* (непредвидима)
Публикувано03.11.05 00:29

Set и Росене,

Имам идеята да подкрепим едни студенти-богослови за издаването на диска им. Те са клиросни певци, направили са записите и не им стигат 2000 / две хиляди/ лева, за да го издадат. Участвали са и са се представили добре на фестивала в Поморие. Епископ Николай ги кани на неговите служби. Много са добри децата.

Бързам да кажа, че г-н Сивов се отзова веднага, като предложи продуцентски договор. Но те не получиха благословение за такъв, а за дарение без клаузи. С парите от продажбите смятат да издадат и следващ диск.

При желание мога директно с тях да ви свържа. Само ми пишете бележка.

Тема дискнови [re: *Лия*]  
Автор ValentinaМодератор ()
Публикувано03.11.05 02:08

Лия,
сигурна съм че и по-добри предложения ще дойдат, но и моето да кажа: защо не говориш с тях и да обмислите 5 реда информация, заедно с банкова инфо и телефон за контакт. Да ги пуснеш тук (на теб имаме доверие) и оттам по сайтовете (до които момчетата също могат да пишат).

Клиросно пеене... толкова малко записи има.
ДОРИ АКО записите, които сега са направили не са технически съвършени (като първи, това не е рядкост) - пак добре, пак от полза за нас! А щом певците са добри и мислят за по-нататъшна продукция, и ние като тях трябва занапред да мислим и да помогнем. Как ще ги маркетират, къде ще ги продават след като ги издадат? И затова пари ще трябват.

Тема Re: дискнови [re: Valentina]  
Автор famulus (щастливец)
Публикувано03.11.05 10:26

Аз не разбеах какъв е проблемът с Фондацията, договор вс дарение и пр. (Не разбирам от тия неща).
Както и да е, до Нова Година мога нещо да направя, стига да разбера защо не е ползвана помощта на фондацията, и да имам благословение разбира се.

И ще повторя предложението си за издаване на диск с Новия Завет поне, прочетен по зачала. Който е слушал църковно четене, особено от четци като дядо Неофит или бившия на руската църква, знае за какво изкуство става дума и колко променя това възприемането на Писанието, така че всяка дума запомняш и осмисляш по друг начин.

Тема тропаринови [re: famulus]  
Автор ValentinaМодератор ()
Публикувано03.11.05 10:56

Дай Бог, и Библията скоро да се появи.
А аз си поръчвам тропари, много тропари, изпяти от свещеник/свещеници или певци. Чудни са. Така ме е яд че не ги знам, а и няма къде да ги чуя, камо ли пък редовно...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.