|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
нашият клуб
|
|
Автор |
Cвeтпeн (разсъждаващ) |
Публикувано | 04.06.03 18:37 |
|
като влизам доста клубове, виждам, че нашият е един от най-активните. В други клубове няма нито един нов постинг за няколко дни наред, в някои - за цели седмици, а при нас ври и кипи. Може всичко да не "първо качество", но важното е, че има клубен живот.
сега се убеждавам, че имаше смисъл да го направим.
| |
Тема
|
Re: нашият клуб
[re: Cвeтпeн]
|
|
Автор |
abi (aboriginal) |
Публикувано | 05.06.03 11:16 |
|
Важна е и палитрата от участници.
В някои клубове има 3-4 човека които си пишат по между си, а тук сме доста на последък.
И най-важна е ерудираността на някои участници. Определено е клуб на ниво   
| |
|
Да, Светпен, приятно е. И разбираемо, че като инициатор си доволен :)
Все пак ми липсват някои от по-старите участници. И много, ама много добре ще бъде, ако и някой свещеник намери време да се включи. Нали?
Поздрави!
Любовта ще оправдае вярата ми.
Вярата ще ме спаси.
| |
Тема
|
[re: Cвeтпeн]
|
|
Автор |
Gergi (любимка) |
Публикувано | 06.06.03 08:16 |
|
Споделям мнението ти, и наистина е на ниво клубът и това в голяма та си част се дължи основни на вас-модераторите, за което имате моето огромно БЛАГОДАРЯ!
По между другото скоро очаквам да излезе статия за клуба във варненския вестник "Алтернатива", моя милост е авторът. Та като излезе ще я постна и тук.
Айде живи и здрави да сме си и все така, сетих, че тая година около февруари пропуснахме рождения си ден за една годинка, ами нека с този постинг на Светпен да се поздравим и за това, честито да ни е!
Всичко ми е позволено, но не всичко ме ползва!
| |
Тема
|
[re: Gergi]
|
|
Автор |
abi (aboriginal) |
Публикувано | 06.06.03 11:04 |
|
Ъх! аз съм бебе на 3 месеца...
Ай - честита ви годинка   
| |
Тема
|
[re: abi]
|
|
Автор |
famulus (православен) |
Публикувано | 06.06.03 22:31 |
|
Приспивам бебета много добре...с приказки.
...не убоюся от тем людей, окрест нападающих на мя...
| |
|
Иамма следното предложение: Приказките, както и дългите статии да не стоят тук, защото пречат на оперативното четене, а да бъдат поставени в прословутатата православна страница. Аз съм се опитвал да влизам там, но нито веднъж не съм успял - до главната страница стигам, но по-навътре не ще - нещо не е ли доправено, или връзката е лоша, а тя е точно затова. Тук да има само линк.
| |
|
Имаш предвид Православието? То се отваря идеално.
В приказките няма нищо лошо, поне за мене - нали този Клуб е място за общуване на православни, а не Катедрен Съвет на Катедрата по догматика.
...не убоюся от тем людей, окрест нападающих на мя...
| |
|
Поздрави от слънчева Калифорния. Тук още не съм срещнал православни, но предполагам, че нито флората, нито фауната са пострадали от този факт
Като гледам настроението на хората, които са толкова толерантни помежду си и никой не се впечатлява от религиозната или расовата принадлежност на другия, ми се струва, че има още доста да се желае от този клуб.
| |
|

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|