Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:25 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Православие
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема нашият клубнови  
Автор CвeтпeнМодератор (разсъждаващ)
Публикувано04.06.03 18:37

като влизам доста клубове, виждам, че нашият е един от най-активните. В други клубове няма нито един нов постинг за няколко дни наред, в някои - за цели седмици, а при нас ври и кипи. Може всичко да не "първо качество", но важното е, че има клубен живот.
сега се убеждавам, че имаше смисъл да го направим.

Тема Re: нашият клубнови [re: Cвeтпeн]  
Автор abi (aboriginal)
Публикувано05.06.03 11:16

Важна е и палитрата от участници.
В някои клубове има 3-4 човека които си пишат по между си, а тук сме доста на последък.
И най-важна е ерудираността на някои участници. Определено е клуб на ниво

Автор ValentinaМодератор (bibliofil)
Публикувано05.06.03 19:12

Да, Светпен, приятно е. И разбираемо, че като инициатор си доволен :)
Все пак ми липсват някои от по-старите участници. И много, ама много добре ще бъде, ако и някой свещеник намери време да се включи. Нали?
Поздрави!

Любовта ще оправдае вярата ми.
Вярата ще ме спаси.

Автор Gergi (любимка)
Публикувано06.06.03 08:16

Споделям мнението ти, и наистина е на ниво клубът и това в голяма та си част се дължи основни на вас-модераторите, за което имате моето огромно БЛАГОДАРЯ!

По между другото скоро очаквам да излезе статия за клуба във варненския вестник "Алтернатива", моя милост е авторът. Та като излезе ще я постна и тук.

Айде живи и здрави да сме си и все така, сетих, че тая година около февруари пропуснахме рождения си ден за една годинка, ами нека с този постинг на Светпен да се поздравим и за това, честито да ни е!

Всичко ми е позволено, но не всичко ме ползва!

Тема Re: нашият клубнови [re: Gergi]  
Автор abi (aboriginal)
Публикувано06.06.03 11:04

Ъх! аз съм бебе на 3 месеца...
Ай - честита ви годинка

Тема Re: нашият клубнови [re: abi]  
Автор famulus (православен)
Публикувано06.06.03 22:31

Приспивам бебета много добре...с приказки.

...не убоюся от тем людей, окрест нападающих на мя...

Тема Re: нашият клубнови [re: famulus]  
Автор CвeтпeнМодератор (разсъждаващ)
Публикувано07.06.03 10:57

Иамма следното предложение: Приказките, както и дългите статии да не стоят тук, защото пречат на оперативното четене, а да бъдат поставени в прословутатата православна страница. Аз съм се опитвал да влизам там, но нито веднъж не съм успял - до главната страница стигам, но по-навътре не ще - нещо не е ли доправено, или връзката е лоша, а тя е точно затова. Тук да има само линк.

Автор famulus (православен)
Публикувано07.06.03 11:21

Имаш предвид Православието? То се отваря идеално.
В приказките няма нищо лошо, поне за мене - нали този Клуб е място за общуване на православни, а не Катедрен Съвет на Катедрата по догматика.

...не убоюся от тем людей, окрест нападающих на мя...

Тема Вашият клуб [re: Gergi]  
Автор Пoп Cтaвpи (съссамочувствие)
Публикувано09.06.03 17:42

Поздрави от слънчева Калифорния. Тук още не съм срещнал православни, но предполагам, че нито флората, нито фауната са пострадали от този факт

Като гледам настроението на хората, които са толкова толерантни помежду си и никой не се впечатлява от религиозната или расовата принадлежност на другия, ми се струва, че има още доста да се желае от този клуб.

Тема а така отче [re: Пoп Cтaвpи]  
Автор f5 (NO)
Публикувано09.06.03 18:31

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.