|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
ИСКАМ ДА СЪМ МОДЕРАТОР ТУК
|
|
Автор |
odolam () |
Публикувано | 07.02.02 16:12 |
|
НАСТОЯВАМ ПРЕД ДИР-А ДА БЪДА НАЗНАЧЕН НА ПОСТА ПРОТОМОДЕРАТОР В НОВИЯ КЛУБ !!!!!!
ГЛАСУВАЙТЕ !!!!
"...каквото рече моя Бог това ще говоря" 3 Царе 18
| |
Тема
|
Re: ИСКАМ ДА СЪМ МОДЕРАТОР ТУК
[re: odolam]
|
|
Автор |
Иcтopиka (руски шпионин) |
Публикувано | 08.02.02 01:08 |
|
знаем че искаш,сички сектанти тва искате.
Но никой Православен не ще.така че лесно се познава какъв си.Аре бягай в клуба "сектанти"
:)
Наше дело правое! Мы победим!
Федеральная Служба Безопасности
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lYl (Вечността) |
Публикувано | 08.02.02 09:56 |
|
Искам да съм негър в щата Алабама.... Искам, искам, искам! Искам, ама няма.  
Тюх, язък!
Духът е, който дава живот.Редактирано от lYl на 08.02.02 09:58.
| |
Тема
|
Гласувайте !
|
|
Автор |
Eжko_ (_бодлидрешко) |
Публикувано | 10.02.05 17:16 |
|
Това е най-първата тема в клуб Православие, открита от нашият приятел Ники
Видимо темата и днес е много актуална
ЧРД на Клуба
Айде, наздраве на всички ! 
“Господ е мое упование” Редактирано от Eжko_ на 10.02.05 17:19.
| |
|
Да, интересно се е орисал клубът с първите си постинги.
Редактирано от loseph Famulus на 10.02.05 17:36.
| |
|
Ако не забелязваш темата е от 2002 г. ;-)
Ежко я е вдигнал от архива, бтв. вече може да се отговаря по абсолютно всички теми от създаването на клуба, явно новият софтуер на клуба го позволява.
Всичко ми е позволено, но не всичко ме ползва!
| |
|
от три години насам. О НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
| |
|
Одолам е бил далновиден, като е пуснал като първа тема тая за модераторството, понеже то стана препъни камък, положил основата на клубния разкол.
Тогава ми се струваше абсурдно, но към днешна дата е напълно възможно клуб Православие да бъде М О Д Е Р И Р А Н не само от протестанти, но и от атеисти. Няма да се учудя, ако някои поискат за модератор настоящият (такъв) от клуб "Адам и Адам" - ей, така, за разнообразие, а и нали все пак живеем в лелеяната ДЕМОНОкрация, а може би и поради това, че клубът "Адам и Адам" е с библейско звучене - дори с 2 пъти "по библейско", понеже "Адам + Адам", е = на 2 пъти Адам.
Осъществихме лелеяната мечта на някои този Клуб от душеполезен - защото н а и с т и н а БЕ ТАКЪВ - да се превърне в душепагубен - в "лаф да става", - понеже видите ли, нещата не трябвало да се приемат насериозно.
Всеизвестно е, че отстъплението - както на човечеството като цяло, така и на отделния човек, започва от малкото, към голямото, докато бъдем прелъстени за да извършваме най-големи, понякога твърде гнусни беззакония. Това е и лукавата цел на Дявола - от мъничкото "гряхче", към смъртоносните грехове, от малкото кривване към пропастта, до падането ни в нея.
Да "живе, живей" ДЕМОНОкрацията.
“Господ е мое упование”Редактирано от Eжko_ на 07.08.06 12:43.
| |
|
До тук като гледам, историята се повтаря. Да видим по-нататък с " моделирането ".... да не си посипем главата с пепел.
---------------------------------------------
Спомни си за мене Господи, кога дойдеш в царството Си.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
фaмyлyc (щастливец) |
Публикувано | 07.08.06 15:23 |
|
нямате представа колко е подходящ ники - одолам - кейв за тая длъжност. Това е човек, който живее, диша и се храни с Божието слово. Едва ли ще има време обаче.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|