|
Тема
|
Проблем със собственоста на автомобил.
|
|
Автор |
мopckия (минаващ) |
Публикувано | 06.05.10 16:39 |
|
Имаме проблем с един автомобил,аз ще обясня,как сглупих,пък вие ако имате идеи и знаете начина за оправянето му,споделяйте.
Мина повече от година(сигурно към 2)откакто един от Добрич купи едно Марути Сузуки от мен.Води се на името на жената(все още).Колата имаше проблем със стартера и се разбрахме,като я стегне да я прехвърлим тогава,че срока за Кат и Данъчното е малък.Направихме договорче на крак между себе си и му предоставих всички документи без големия талон.След извесно време и много телефони реши да я прехвърляме,за целта да не се разкарваме до Добрич(груба грешка)му направихме пълномощно да я продава,включително на себе си.И с Големия талон пълномощното отпътува за Добрич по познат.След още много телефони(той спря и да вдига де)колата пак не бе прехвърлена.По едно време дойдоха в къщи едни клиенти за автомобила ,които имали намерение да го купуват(от съвсем друг човек,тоест циганин)и искаха да проверят дали е на жена ми и дали е съгласна да подпише.Както и да е сигурно са се отказали.Успяхме пак да звъннем на първия взел колата ,той ни убеждаваше,че не я е продавал.Заплашвахме,че ще я обявим за открадната(незнам какво ще последва),но резултатът бе само обещания.Ако му звънна сега пак се почва едно и също и след 2-3 телефона спира да вдига.
Че ако знае някой някаква процедура,която може да оправи глупоста ми да казва
Забравих да спомена,че договорът,който направихме с него,децата го потурчиха и разполагам с телефоните на него и мангала и знам къде работи.
| |
Тема
|
Re: Проблем със собственоста на автомобил.
[re: мopckия]
|
|
Автор |
aqvamarin (син кит) |
Публикувано | 07.05.10 20:36 |
|
Като не ползваш услугите на адвокат преди да бъдат създадени проблемите-оправяай се сам.
Адвокат не може да ти помогне вече.
| |
Тема
|
[re: aqvamarin]
|
|
Автор |
мopckия (минаващ) |
Публикувано | 07.05.10 22:01 |
|
Хора разни братле,има и добри хора,такива,които помагат!Има и такива,които се смятат за безгрешни(аз не съм от тях),ти безгрешен ли сиИ ако всички бяха безгрешни и тарикати,ще се мре от глад(кой ще копае по нивите и ще чисти на кравите)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 07.05.10 22:46 |
|
Не съм юрист.
В този клуб имаше няколко подобни теми. Проблема е не че никой не иска да помага, проблема е в това че вече е много трудно, особено ако няма съдействие от страна на купувача. А явно няма.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор |
goshko147 (любопитен) |
Публикувано | 09.05.10 19:23 |
|
пий един студен айрян без мляко
Трима души пазят тайна когато двамата са умрели!
| |
Тема
|
[re: goshko147]
|
|
Автор |
мopckия (минаващ) |
Публикувано | 09.05.10 21:56 |
|
Благодаря на един от вас,проблема започна да се решава,и все пак има добри хора,след известно време ще споделя резултата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Фиш (Емарципанена) |
Публикувано | 09.05.10 22:29 |
|
Успех!
| |
|
|
|