|
Тема
|
Връщане на собственост
|
|
Автор |
aruseva (непознат
) |
Публикувано | 20.02.10 14:10 |
|
Здравейте!!!
Преди 20год направих спогодба за поделяне на собствения ми имот със сетра ми (с цел включване в строеж)., и нямам обратно писмо за разваляне на спогодбата. Но така и не ни събориха и не се е построявало нищо. През всичките тези години само аз съм живяла и съм се грижела за имота. По какъв начин мога да си върна имота. т.к. сетра ми на добра воля не желае да ми го върне и даже не желае да и наплатя частта която има по документи? Имали и вариант при които да разваля спогодбата??
| |
|
Каква спогодба имате, така е много трудно да се даде отговор на поставеният от Вас въпрос. Има варианти, но най-добре е да вземете копие от Спогодбата и да посетите колега адвокат.
| |
|
На документа най-отгоре пише Протокол.
И после следва това "Страните заявиха че са постигнали спогодба да поделят съсибственият си имот както следва...." и е описан имота
| |
|
А, това е протокол за доброволна делба.
А, вписан ли е в службата по вписвания?
| |
|
Незнам, как мога да разбера това???
Но знам че сестра ми си е извадила нотариален акт според този протокол - това значи ли че е вписън????
Вчера се поразрових и мога ли да си възвърна собственосста по чл.79 от Закона за собственосста, т.к. тя не се е грижила за имота толкова години. И това че тя има нотарилен акт проблем ли е?????
Редактирано от aruseva на 21.02.10 11:19.
| |
Тема
|
Re: Връщане на собственост
[re: aruseva]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 23.02.10 06:27 |
|
.. да поделят съсибственият ...
Имотът Ваш Собствен ли е бил или Съсобстван?
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
|
|
|
|