|
|
|
Тема
|
Промяна на план
|
|
| Автор |
Maцa1 (непознат) |
| Публикувано | 06.04.09 18:38 |
|
|
Не сме съгласни с предстояща промяна на плана на квартала.Необходимо ли е всички засегнати да подпишат жалбата срещу новия план?Някои просто не ги знаем къде са.
| |
|
Тема
|
Re: Промяна на план
[re: Maцa1]
|
|
| Автор |
_pr (непознат
) |
| Публикувано | 06.04.09 20:36 |
|
|
За какъв план говориш....
Ами на калпаво зададен въпрос... какъв отговор можеш да очакваш... калпав, нали?
Все пак... Ако става дума за промяна на ПР, ПЗ или ПРЗ, всеки заинтересуван може да подаде добре мотивирано възражение против изменението. Но ... то ... трябва да знаеш какво е предвиждал досегашния план и какво предвижда евентуалната промяна на плана.
Така зададен въпроса... няма човек. който да може да ти отговори изчерпателно.
Може да се възразява само и единствено конкретно . Общи приказки от рода: "Плана не ми 'аресва." или "Аз нещЪ това, а искЪм... /и аз не знам какво искам.../" не минават.
И запомни - за да възразяваш - трябва да си заинтересувано лице по смисъла на ЗУТ.
А който заинтересуван не възрази... няма как да се вземе мнението му в пред вид. Счита се, че е съгласен с предлаганото изменение.
| |
|
Тема
|
Re: Промяна на план
[re: _pr]
|
|
| Автор |
indepcon/s (Take it easy!) |
| Публикувано | 06.04.09 22:25 |
|
|
Прав е _pr с постинга си по-нагоре.Конкретизирай питането, за да можем да сме ти от полза.
Само вашия квартал ли засяга плана или и други квартали?
За Общия Устройствен план на София ли питаш ?
Изкопай кладенеца, преди да си ожаднял !Редактирано от indepcon/s на 06.04.09 22:27.
| |
|
|
|
|