Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:49 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Право
*Кратък преглед

Тема Промяна на план  
Автор Maцa1 (непознат)
Публикувано06.04.09 18:38

Не сме съгласни с предстояща промяна на плана на квартала.Необходимо ли е всички засегнати да подпишат жалбата срещу новия план?Някои просто не ги знаем къде са.

Тема Re: Промяна на планнови [re: Maцa1]  
Автор _pr (непознат )
Публикувано06.04.09 20:36

За какъв план говориш....
Ами на калпаво зададен въпрос... какъв отговор можеш да очакваш... калпав, нали?

Все пак... Ако става дума за промяна на ПР, ПЗ или ПРЗ, всеки заинтересуван може да подаде добре мотивирано възражение против изменението. Но ... то ... трябва да знаеш какво е предвиждал досегашния план и какво предвижда евентуалната промяна на плана.

Така зададен въпроса... няма човек. който да може да ти отговори изчерпателно.

Може да се възразява само и единствено конкретно . Общи приказки от рода: "Плана не ми 'аресва." или "Аз нещЪ това, а искЪм... /и аз не знам какво искам.../" не минават.

И запомни - за да възразяваш - трябва да си заинтересувано лице по смисъла на ЗУТ.

А който заинтересуван не възрази... няма как да се вземе мнението му в пред вид. Счита се, че е съгласен с предлаганото изменение.

Тема Re: Промяна на планнови [re: _pr]  
Автор indepcon/s (Take it easy!)
Публикувано06.04.09 22:25

Прав е _pr с постинга си по-нагоре.Конкретизирай питането, за да можем да сме ти от полза.

Само вашия квартал ли засяга плана или и други квартали?

За Общия Устройствен план на София ли питаш ?

Изкопай кладенеца, преди да си ожаднял !

Редактирано от indepcon/s на 06.04.09 22:27.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.