|
|
|
Тема
|
проблем ли е
|
|
| Автор |
georgiaz (новак) |
| Публикувано | 16.09.08 17:09 |
|
|
Здравеите, преди 2г. заех известна сума на някои си , като имам нотариално заверен договор за заем. Беше ми отказано да ми върнат парите, и се обърнах към съда. Получих решението на съда което беше в моя полза. Последва обжалване като другата страна е представила за доказателство ксерокопие на разписка /която аз не съм разписвал/ с нотариална заверка от преди 2 седмици, и от дата на която не сме се виждали. каква сила има тази разписка и мога ли да призова свидетели за датата на която е издадена . благодаря ви
| |
|
Тема
|
Re: проблем ли е
[re: georgiaz]
|
|
| Автор | ASEN (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.09.08 17:57 |
|
|
Ако оспорите вярността на разписката и другата страна не представи оригинала, за да се направи експертиза на подписа - ксерокопието няма да има тежест. Иначе за датата... спорна работа, по - добре не се хващайте за нея!
| |
|
Тема
|
Re: проблем ли е
[re: ASEN]
|
|
| Автор |
georgiaz (новак) |
| Публикувано | 16.09.08 18:51 |
|
|
с човека сме работили 9г.заедно и тои има много мои подписи за какво ли не но не и на няква разписка. заверката преди 2 седмици е въз основа на разписка от преди 2г /не заверена нотриално и не разписана от мен/ .нотариус е удостоверил че я е виждал, а аз не съм. и какво правя сега
| |
|
|
|
Имате ли адвокат по делото?
| |
|
|
|
imam, no predpochitam da ida pri oshte edin .preporachaite mi nqkoi ot stara zagora.
| |
|
|
|
|