Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:17 10.11.25 
Взаимопомощ
   >> Право
*Кратък преглед

Тема zloupotrebata s jalbi s/y nevinni xora...нови  
Авторveseloto (Нерегистриран)
Публикувано31.08.06 09:30

Zdraveite,imam nujda ot praven suvet-ve4e ne izdurjam na naprejenieto,koeto suzdavat susedite mi s/y cqloto mi semeistvo.Pod nas jiveqt dve jeni-maika i du6terq,bez vsqkakvi zadrujki,postoqnno podavat jalbi do policia s neverni svedenia za ba6ta mi(koito e policai).Celta im e da go volnqt.Voinata se vodi ot kakto se pomnq,po edno vreme imase pomirenie,no tova bese dokato muja na jenata pod o6et bese tam(posle jena mu go ograbi i go izgoni).Vproduljenie na 1 god.ve4e tormoza im stana vse po ojesto4en-zapo4naxa redovno da 4upqt po6tenskata ni kytia,da sipqt obidi po nas adres i da tropat non-stop.Posle se razbira 4e sa pusnali jalba sus vsi4kite tezi ne6ta deto izbroix i s o6te "ukraska"4e nie sme tezi xora deto sme go pravili tova,no vseki put e s/y ba6ta mi.Kaza li sa mu 4e 6te napravqt vsi4ko po silite si da go uvolnqt(a i se vuzpolzvat ot tova 4e v momenta vse pove4e za4estqvat slu4aite za nepravomerno ispolzvane na pravomo6tiata ot strana na policaite).Ne za6titavam ba6ta si samo zastoto mi e ba6ta,no zastoto ne moga da izdurja na tormoza i zaplaxite koito tezi xora otpravqt s/y men i s/y semeistvoto mi,a na nas v policia nikoi ne ni vqrva,zas6toto tezi xora sa podkupili kvartalnia policai,no i tova ne bi moglo da se dokaje nezavisimo 4e se znae.

Molq vi imam nujda ot suvet-tozi psixi4eski tormoz da bude prekraten!
6te sum vi mnogo blagodarna ako otkliknete na molbata mi!Ako ima nqkoi suvesten 4ovek ,koito moj da mi pomogne nekaa da mi pise na tozi adres

Тема Уви....нови [re: veseloto]  
Автор abettorМодератор (добър)
Публикувано31.08.06 12:02

....познати са ми този тип хора. Най-често това са изкукали пенсионери, но във вашият случай са майка и дъщеря.
Три са вариантите, според мен:
1. Търпите и не им обръщате внимание;
2. Пускате и вие жалби срещу тях;
3. Завеждате гражданско дело (например от името на баща ви) срещу тях за причинени неимуществени вреди. И ги съдите за ПАРИ.
На подобни хора като им се бръкне в джоба и мирясват.....някои.

Успех!

ab alio exspectes, alteri quod feceris

Тема Re: Уви.... [re: abettor]  
Автор veseloto ()
Публикувано31.08.06 16:26

Благодаря ти много за съвета,знаеш ли първите 2 неща ги направихме вече и се опасявах че ще се стигне накрая до там,но е неизбежно...Хиляди благодарности!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.