Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:02 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Право
*Кратък преглед

Тема моля за коментар  
Автор peshtera (neotkrita)
Публикувано18.01.06 09:58

Знам , че темата не е точно за този форум , но тъй като направо съм потресена , бих искала да чуя вашите коментари

Тема Re: моля за коментарнови [re: peshtera]  
Автор Cтpeйнджъp (адвокат)
Публикувано18.01.06 10:05

За форума си е. Аз бих ги посъветвала да следват следните стъпки:
- медицинско свидетелство;
- жалба до директора (осигуряване на свидетел обаче, за безхаберието на класната и за “бащата”);
- жалба до съответното РПУ + същата копие до прокуратурата (да има!);
- завеждане на дело от ЗЗД;
- медии;
- писма до културното ни министерство.

Тема Re: моля за коментарнови [re: Cтpeйнджъp]  
Публикувано18.01.06 11:57

Бях сигурна , че ще коментираш и ти благодаря Аз ги посъветвах същото , но този проблем е глобален. Трябва да се тръгне от някъде иначе става много страшно. Желая ти успех и още веднъж ти благодаря

Тема Re: моля за коментарнови [re: peshtera]  
Автор Cтpeйнджъp (адвокат)
Публикувано18.01.06 12:05

От възпитанието в къщи трябва да се тръгне, не от някъде другаде. Преди няколко дни бях потресена, майка с дете. Детето яде баничка и има един топ хартия в ръцете си. Изяде я и я хвърли на улицата. Майката не реагира. Баба с внуче, пресичат – на червено! Преди време с майка ми си пиехме кафенце. На съседната маса имаше едно сладко момиченце. На другата момче. Момиченцето си стоеше, момчето стана взе му сока и го удари. Присъстваха и двете майки. Майката на момичето попита майката на момчето няма ли да вземе отношение. Другата каза ами “Те са деца, какво искате от мене!”

Тема Re: моля за коментарнови [re: Cтpeйнджъp]  
Публикувано18.01.06 12:22

Аз лично съм се нагледала на всякакви родители и съм влизала в конфликти за доста неща. Нямам претенции за "идеална" майка , но насилието и агресията в децата е нещо много страшно , защото е сигнал за дълбоко таен гняв и безсилие на самите деца към отношението на родителите . Не става въпрос за боричкане , а за неконтролируема вълна от агресия - направо е страшно.
Преди години имах скандал с една майка , чиито деца \на 4 и 5 години\ бях прибрала от улицата пред детската градина , защото ги пускаше да ходят сами до там. Обадих се на директорката на градината да обърне внимание на въпросната майка. На другата сутрин същата тази жена само дето не ме наби пред входа на градината и дори не ми благодари , че се погрижих за децата й ....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.