|
Тема
|
Поредният абсурд в СРС-брачно
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (1-ва съпруга) |
Публикувано | 03.12.03 14:40 |
|
Колеги случи ми се невероятна дивотия... Пускам ИМ за увеличаване размера на издръжката, т.к г-н ответника е някъде по странство си я пускам по общият ред, а не бързо производство. Връща се призовка, с "коментар на призовкарката", че е в чужбина и получавам удивителното разпореждане да посоча точен адрес. Посочвам последният известен и този който му се явява постоянен адрес по лична карта! Обаче не г-ца съдийката го прекратява тъй като иска Точен адрес в ИСПАНИЯ, а аз такъв не съм посочила, но и как като послдно знам, че от Гърция нашият "мил и грижовен татко" е скокнал в Италия??? Е какво Интерпол ли да хващам за ушите да го търсят?! Жената въобще не признава призоваването с ДВ :) или май не е чувала за него пък и там процедурата е съвсем друга, та вече си мисля аз ли превратно тълкувам чл.50 ... да беше казала, че иска доказателства за последният му известен адрес, че да си пусна молба за СУ, после да притичам до там и да и представя справка...
... ДОКОГААААААААААААА бе, докога! Аз ли съм си чела недочела ГПК-то или к'во? И сега, да обжалва с ЧЖ или да пускам нова ИМ и да се моля да не ми се случи тази съдийка...
Вампирите излизат само нощем!
| |
Тема
|
Re: Поредният абсурд в СРС-брачно
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
Автор |
Pichaga (ne_na_kef) |
Публикувано | 04.12.03 14:09 |
|
частна жалба мамка й... поне производството е безплатно, за да се научи
ако не ти се занимава нова ИМ
| |
Тема
|
[re: Pichaga]
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (1-ва съпруга) |
Публикувано | 04.12.03 14:16 |
|
Абе и аз така си мислих, но като предложих варианти на клиентката тя избра нова ИМ... иначе си мисля да пусна и една ЧЖ с/у определението и :))) ей така за купон... не че ще и пука особено на г-ца/жа съдийката :) важното е да е весело! Хубаво, че клиентката знае на изуст процедурата с призоваването с ДВ и й е ясно, че дивотиите не съм ги натворила аз, а почитаемият съд... но какво от това :)
| |
Тема
|
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
Автор | mariasofi (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.12.03 14:33 |
|
извинете, за 86-ти състав ли говорим?
само питам ... .... щото ми звучи познато ......
| |
|
Бинго!!! :"))) ако искате драснете мейл да обменим опит :РРРР
| |
Тема
|
[re: mariasofi]
|
|
Автор | ksia (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.12.03 14:24 |
|
Na men mi zvuchi na 82-ri sustav :))))))))) Nay-prekrasniyat!!!
| |
|
|
|
|