|
Тема
|
ремонт на заден мост на 924 + лампа за масло
|
|
Автор |
CУ (изрод) |
Публикувано | 20.10.05 21:31 |
|
Здравейте,
някой може ли да препоръча добър майстор за ходова част? Имам нужда от смяна на каре и изправяне на заден мост, казаха ми, че е добре да се направи от добър специалист, защото колата е със задно и т.н.
И още един проблем- лампата за масло присветва отвреме- навреме, без да има проблем с маслото (нивото му е нормално, а и налягането е ок). Предполагам, че самата лампичка в таблото дава на късо... Та ако знаете и добър електричар, ще ми помогнете много!
Предварително благодаря!
...Ветровете духат от хората с ниско налягане към хората с високо налягане... Редактирано от CУ на 20.10.05 21:34.
| |
Тема
|
Re: ремонт на заден мост на 924 + лампа за масло
[re: CУ]
|
|
Автор | porsche (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.10.05 12:19 |
|
kolega,obesnyavam ti to4no i yasno.lampata:dat4ika za masloto se namira na glavata otzad i e kombiniran za strelkata i lampata,smeni go s VDO.zadniya most:kupi nov(vt.upotr.) i ponego mislya vseki maistor 6te dokara lamarinata.
| |
Тема
|
|
|
Автор | porsche (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.10.05 12:23 |
|
kolega.katose zamislih,ti pod izpravyani da ne razbira6 stend.ni mi e mnogo yasno kakvo s mosta
| |
Тема
|
[re: porsche]
|
|
Автор |
aphex twin (непознат
) |
Публикувано | 30.10.05 11:30 |
|
I az ne sum mnogo siguren. Hodih na mogo majstori. vseki kazva razli4nine6ta. Men me pritesniava, 4e ka desen zavoi ne6to puka otzad v liavo. i zadnie gumi mi se struvat malko krivi.
| |
Тема
|
|
|
Автор | kapт (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.05 20:43 |
|
Ако е 924S (2.5) и лампата светва и изгасва ритмично (на интервал около полвин секунда) и дори само на контакт се вижда как премигва слабичко - проблема е в нивото на маслото - долей да дойде съвсем малко под max нивото и ще спре.
Тази модификация (87-88) има два датчика за маслото - за налягане и за ниво в картера преди запалване.
Ако е 942 - нямам никаква идея.
| |
Тема
|
[re: aphex twin]
|
|
Автор | porsche burgas (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.11.05 10:51 |
|
kolega za pukaneto neznam, no za gumite znam za6toto iaz byah taka.spoko ,zadniya most na tazi kola e unikalen,regulira se kakto iska6.gumite se dvijat na vsyakade.v burgas namerih edin maistor koyto se zapali po problema mi i ya napravi kolata stana druga.toy kaza (takova ne6to ne sam vijdal strahitno izmisleno).az mu vyarvam za6toto pravi bega4kite na na6ite tuk.az byah se pritesnil 4e e kriv mosta.na negovata ma6ina mu pokazva podrobno kakvo da napravi,zatova te savetvam tarsi vazmojno hay noviya stend.4ao
| |
|
|
|
|