|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Гледам и не вярвам на ушите си!
|
|
Автор |
Biscuit () |
Публикувано | 20.06.06 16:59 |
|
Какъв е тоя модератор, какви са тези 3-4 лева, които мисли, че му дължа?!:) По мое време нямаше такива филми-милми!... Закъсал го е клубецът явно...
Онзи ден в един съвсем друг форум някой беше постнал една от историите на Strunz и както се казва, домиле ми:) - та обърнах го да го поцелувам малко:))) И гледам, че и на други им е домилело - понякога:) Гледaм freestyler-a се е навъртал насам, LuboPenev и той, temptress - тази орисница на секса и фея на многостепенните оргазми:) и явертъ все още се взема на сериозно гледам:) Джоано, как си ма душата ти?:)
моля, тези, дето хабер нямат коя съм, да си траят, че мноо ми е жега нещо неска...
салути:)
На мен баща ми беше в затвора, брат ми беше в затвора, аз ко?! - няма да ида ли!!!
| |
Тема
|
Re: Гледам и не вярвам на ушите си!
[re: Biscuit]
|
|
Автор |
нoвakoв (красавец) |
Публикувано | 20.06.06 18:16 |
|
оо, драсти ма, розавата : )
тука налагат зверска цензура, само аз са боря още с душманите
жоанна е добре, от време на време прай секс, ма не с мен, не знам що...
ного ти е фьешан сигнатурата... ма не му мисли, утивай със сичка сила !
вече няма да пиша в темите на уф
| |
|
... аре стой си при филми-милмите, а?
Немаме нужда от тебе...
А като ти домилее за нещо - не пиши глупости...
Ушите ти явно са грозни, щото по-грозни няма...
Откривам Нови Вселени!
Цена – по договаряне!
| |
|
аре пръво помисли с главицата си па после "пиши глупости" .. м
| |
Тема
|
[re: нoвakoв]
|
|
Автор |
Biscuit () |
Публикувано | 21.06.06 11:34 |
|
о, новаков!:)
относно сигнатурата, имах колебания и за "със сичка сила са гоня - ако са стигна, шса скъсам!" или "не мога да са гледам! шса лапна!", но реших, че това за затвора споделя някои мои нарвествени разбирания и ценности, а човек без ценностна система е едно жувотно!
На мен баща ми беше в затвора, брат ми беше в затвора, аз ко?! - няма да ида ли!!!
| |
|
Ако ми беше попаднал/а на мушката преди 2- или 3 години, щях да те захапя, да те сдъвча, и след като те сдъвча ситно-ситно, щях да продължа да те дъвча мнооого протяжно, но остро, докато те изплюя с досада като нещо безвкусно, безполезно и безцветно... но вече съм добра, вече съм благородна, мойто второ име веч е "милозливост", поради което ще те оставя да си бълбукаш тихичко в клоаката и няма да ти преча на анаеробното дишане
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dodger (kind) |
Публикувано | 21.06.06 14:45 |
|
Мен пък ми се гади като си мия зъбите с топла вода.
| |
Тема
|
[re: Dodger]
|
|
Автор |
Biscuit () |
Публикувано | 21.06.06 15:50 |
|
хохохо, не мога да повярвам:)))) нежното ми сърце ще се стопи от умиление:)))
здрасти:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Джoaннa (гордата ТО) |
Публикувано | 21.06.06 17:06 |
|
..............лелееееееее,обърнах се два пъти и паднах по гъз като видях с очите си и чух с ушите си че си тук мила ми Бисквитке ,няма го онова славно време където се пишеше историята на Пороци,сега са повечето минаващи и тук-таме поизхвърлящи некое парченце хартия,ама не става и за бърсане на гъзягата. Радвам се да те видя,жива и здрава и готова за нови полови подвизи..........Ура другари,да живее здравия разум и добрите сили!!!!!!!!!!!
всичко е в ръцете ми:)))))
| |
Тема
|
[re: нoвakoв]
|
|
Автор |
Джoaннa (гордата ТО) |
Публикувано | 21.06.06 17:11 |
|
.....................че как да правя секс с теб бе,ти си такова мило момче........нищо лош не съм видяла от теб та да си отмъстя .....
всичко е в ръцете ми:)))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|