|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
закриване на клуб пороци (ЗА)
|
|
Автор |
EзpaИrнимбpитoв (игнимбритовист) |
Публикувано | 09.12.06 20:35 |
|
повечето от бордюрите, които жулят случайните ни глезени, вече са тъжни. Да предприемем ли нещо, или да не предприемаме нищо, или да предприемаме нещо. Или да турим. В клубът има много застояла носталгия - миналото е вредно, така пише във вестник Вестник, страница тази с кръстовлоцита, отдолу нагоре. Ако искате да се самоубиете, стреляйте в небцето - една прощална квазинакъдрена свирка. бум, бум и после да му мислят... мислете му, китколорващите, как ще оправяте дупките в замазката от некой и друг прешлен!
Четох една статия за кралството мерина в мадагаскар - злата кралица Райнайнайнамараная върнала правосъдието чрез изпитание . пиеш отрова и ако си невине, оцеляваш, намирам това за доста чехословашко. по всяко време на жизнената права изчезват някви мили хора - е и, голям праз, некви тъги, некви носталгии, много по-интересно е да се пускат хвърчила. некви татуировки на сърцето (некви коняци от сълзи, некви нощни пеперуди в корема), по-интересно е да се пускат хвърчила, некви агресии, некви къщурки в снега, предпочитам да си спестявам. да се живее е яко. четох и една статия за райнхард хайдрих, известният сс-обергруперфюрер
(МИма духа на всеки тел 0887654329 - по достоверните данни на нашата спирка, всъщност не се доверявайте, едно пронизително хаха тва е импулсният ми номер, от който се прехранвам с копърка и пилаф, свръхсладкисмокини и смола от сафрид, леко люти/тиви миазми от маларични блата, кьопулу и пръсчета на яренценце, потопени в меден петмез). И така, клубът сърши - в морето се разкотвиха два меноуора и от гнездото си изхвърча един кадаиф. общо взето едва едва доловима оперетна бутафория. дори още няколко пъти едва. никъде нито торнадо, нито подводница курск, нито 5 хиляди души брустващи и кролващи и гръбващи в циклон Б. нищо грандиозно, така е якоРедактирано от EзpaИrнимбpитoв на 10.09.07 06:20.
| |
|
Може на Витоша, но да направим някой сериозен маршрут, например с кола до Алеко и от там до станцията на лифта пеш, не на открития, разбира се, вие луди ли сте, иде реч за закрития кабинков лифт. Ще направя сандвичи. Вулеву ит /eat/ авек муа, дис морнинг, но, дис лънч. Както виждаш и аз знам английски, задължиха ни в работата, заради ЕС.
Тази сутрин станах рано,
подранил си каза Гано
/Гано е котаракът ми Мошо, преименуван с цял рима/
ще закусваме ли нещо,
все едно какво, ала горещо,
"Коте, млако ще ти дам,
имам във хладилника буркан,
ще го стопля на котлона,
ала бала макарона"
Благодаря ти, какичко добра,
верен ще съм ти до края на света,
ябълки и круши не обичам,
ала за пържоли бърже тичам.
"Стига разговори, Мошо
че ще си изпатиш лошо,
може да съм с ангелско лице,
но повярвай - с ледено сърце!!"
Чай? Не, кафе "Вита голд"
| |
|
Изборната кутия
Сн.: MDAAR
България избира държавен глава
22 октомври 2006 / News.dir.bg
Днес, 22 октомври, България избира президент. Седем кандидат-президентски двойки ще участват в надпреварата за президент и вицепрезидент. По реда на подреждането им в интегралната бюлетина това са Неделчо Беронов-Юлиана Николова, Любен Петров-Нели Топалова, Георги Първанов-Ангел Марин, Григор Велев-Йордан Мутафчиев, Петър Берон-Стела Банкова, Волен Сидеров-Павел Шопов и Георги Марков-Мария Иванова.
11 400 избирателни секции се предвижда да бъдат открити за гласуването. В чужбина за държавен глава на България ще се гласува в 144 секции. Според избирателните списъци 6,446 милиона българи имат право на глас. В тях не се включват 488 хиляди българи, които са напуснали страната два месеца преди датата на изборите. 8 300 са удостоверенията за гласуване на друго място. Гласуването в България ще става с лична карта, която се представя на секционната избирателна комисия преди получаването на бюлетината. След получаването на бюлетината - в разгънат вид или сгъната на две - и подпечатването й, избирателят отива в тъмната стаичка, където отбелязва името на кандидат-президентската двойка. След това сгъва бюлетината, така че да се вижда печата и я подава на СИК, която поставя втория печат. След това избирателят пуска бюлетината в урната, подписва се, взима личната си карта и напуска секцията. В чужбина гласуването ще се извършва със задграничния паспорт. Изборният ден започва в 6,00 и завършва в 19,00 ч. Ако има чакащи да гласуват след 19,00 ч., СИК събира личните карти и допуска да гласуват само чакащите пред секцията. Едва след обявяване края на избирателнияден от ЦИК, ще могат да се обявяват резултати от социологически проучвания, правени в деня на изборите, припомнят от ЦИК. Забранена е агитацията в деня преди изборите и в деня на изборите.
· Обсъди в блог · Изборите за президент · Ред и охрана · Денят за
Спам завинаги!
Елате при нас!
| |
|
Разпит
Дияна и тризначките подлагат Пеньо на истински кръстосан разпит. Четирите Съквартирантки разнищват въпроса за личната му хигиена и любопитстват кога се е къпал за последен път. Какво ли ще им отговори Пепи?
още снимки » Неделя, 2006-10-22 10:01:00
Забавни факти
Тризначките спорят помежду си, а Тодор искрено се забавлява, докато наблюдава разговора им. Богословът намира за изключително смешно обстоятелството, че трите сестри са облечени съвсем еднакво и въртят глави наляво-надясно в удивителен синхрон. Ще му се обидят ли докачливите благоевградчанки?
още снимки » Неделя, 2006-10-22 09:26:00
Хумор
Боян не престава да се чуди, колко огромен е запасът от шеги на Виолета. Репликите на ексцентричната готвачка карат бармана да се смее от сърце и той не спира да хвали чувството й за хумор. Според него, Вили хвърля най-убийствените си шеги винаги в най-неочаквания момент.
Неделя, 2006-10-22 08:50:00
Просъница
Пеньо отчаяно се бори със съня. Крехкият певец дълго седи неподвижен и се мъчи да се върне към действителността. Какво ли го очаква през днешния ден?
още снимки » Неделя, 2006-10-22 08:15:00
Кафе преди закуска
Ева е сред най-ранобудните в Къщата. Повечето Съквартиранти още се излежават, а дизайнерката вече прави сутрешното си кафе. Ще й прави ли някой компания?
още снимки » Неделя, 2006-10-22 00:05:00
Релакс
Ева демонстрира разностранните си способности. Дизайнерката показва на Боян колко добре владее тайните на релаксиращия масаж. Барманът се отпуска във вещите й ръце и не след дълго умората напуска тялото му. Ще се възползва ли още някой от уменията на Ева?
Елате при нас!
| |
|
КНИГИ НА ВЕТХИЯ ЗАВЕТ
1. Първа книга Моисеева - Битие
2. Втора книга Моиссева - Изход
3. Трета книга Моисеева - Левит
4. Четвърта книга Моисеева - Числа
5. Пета книга Моисеева - Второзаконие
6. Книга Иисус Навин
7. Книга Съдии Израилеви
8. Книга Рут
9. Първа книга Царства
10. Втора книга Царства
11. Трета книга Царства
12. Четвърта книга Царства
13. Първа книга Паралипоменон
14. Втора книга Паралипоменон
15. Първа книга на Ездра
16. Книга на Неемия
17. Втора книга на Ездра
18. Книга на Товита
19. Книга Иудит
20. Книга Естир
21. Книга на Иова
22. Псалтир
23. Книга Притчи Соломонови
24. Книга на Еклисиаста или Проповедника
25. Книга Песен на Песните
26. Книга Премъдрост Соломонова
27. Книга Премъдрост на Иисуса, син Сирахов
28. Книга на пророк Исаия
29. Книга на пророк Иеремия
30. Книга Плач Иеремиев
31. Послание на Иеремия
32. Книга на пророк Варуха
33. Книга на пророк Иезекииля
34. Книга на пророк Даниила
35. Книга на пророк Осия
36. Книга на пророк Иоиля
37. Книга на пророк Амоса
38. Книга на пророк Авдий
39. Книга на пророк Иона
40. Книга на пророк Михей
41. Книга на пророк Наума
42. Книга на пророк Авакума
43. Книга на пророк Софония
44. Книга на пророк Агей
45. Книга на пророк Захария
46. Книга на пророк Малахия
47. Първа книга Макавейска
48. Втора книга Макавейска
49. Трета книга Макавейска
50. Трета книга на Ездра
КНИГИ НА НОВИЯ ЗАВЕТ
1. От Матея свето Евангелие
2. От Марка свето Евангелие
3. От Лука свето Евангелие
4. От Йоана свето Евангелие
5. Деяния на светите Апостоли
6. Съборно послание на св. ап. Иакова
7. Първо съборно послание на св. ап. Петра
8. Второ съборно послание на св. ап. Петра
9. Първо съборно послание на св. ап. Йоана Богослова
10. Второ съборно послание на св. ап. Йоана Богослова
11. Трето съборно послание на св. ап. Йоана Богослова
12. Съборно послание на св. ап. Иуда
13. Послание на св. ап. Павла до Римляни
14. Първо послание на св. ап. Павла до Коринтяни
15. Второ послание на св. ап. Павла до Коринтяни
16. Послание на св. ап. Павла до Галатяни
17. Послание на св. ап. Павла до Ефесяни
18. Послание на св. ап. Павла до Филипини
19. Послание на св. ап. Павла до Колосяни
20. Първо послание на св. ап. Павла до Солуняни
21. Второ послание на св. ап. Павла до Солуняни
22. Първо послание на са. ап.Павла до Тимотея
23. Второ послание на св. ап. Павла до Тимотея
24. Послание на св. ап. Павла до Тита
25. Послание на св. ап. Павла до Филимона
26. Послание на св. ап. Павла до Евреите
27. Откровение на св. Йоана Богослова
Сещате ли се кво следва?
Елате при нас!
| |
Тема
|
Re: Баценце, глей са кво означава спам:
[re: тъпoтo koпeлe]
|
|
Автор |
пeтъk (талант) |
Публикувано | 22.10.06 12:31 |
|
Тъпо копеле, айде в южния парк, ще се уча да карам колело, щото на колата й се прецака инасталацията и сега съм пешком. Ще взема колежката си Боряна, дано най сетне се намери будала и за теб/колега няма женски род, правя тази лингвистична грешка за да ме разбереш, бе да разбереш, че е жена/. Мисля към 3 - 4 да сме там, ако искаш ела.
Чай....не, кафе - вита голд.....
| |
Тема
|
Патилан знае ли, че пишеш в клубовете?!?!
[re: пeтъk]
|
|
Автор |
тъпoтo koпeлe (завинаги) |
Публикувано | 22.10.06 12:45 |
|
Късно ми е 3-4. Дните вече са кратки и в 18,30ч. вече е тъмно. Знаеш, че мама не ми дава да се замръквам с момиче в парка. Или сменяме часа, или тръгвам към Симеоново!
Елате при нас!
| |
Тема
|
Re: Патилан знае ли, че пишеш в клубовете?!?!
[re: тъпoтo koпeлe]
|
|
Автор |
пeтъk (талант) |
Публикувано | 22.10.06 12:52 |
|
Не се тревожи, и двете сме юристки, сиреч не сме жени.
Виж как хитро вмъкнах, че съм добре образована. Толкова съм непрозрачна и непредвидима!!!!
| |
Тема
|
Ми, те, повечето манекенки са юристки.
[re: пeтъk]
|
|
Автор |
тъпoтo koпeлe (завинаги) |
Публикувано | 22.10.06 12:57 |
|
Виж, вземи до 10-15 мин. да вмъкнеш и некакъв нов час (за предпочитане е 14,00 или 13 и нещо), щото млякото с кафе свърши и ше палим гумите съвсем скоро.
Елате при нас!
| |
|
...ох,убиваш с усмивка ,така ли френд ъф майн,но щом си решил да забиваш ножа,забий го бързо и безболезнено.......верно е че без теб клуба не е пороци, а пансион за порочни девици които си търсят тъпкач...........аз съм с теб завинаги
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|