Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:38 09.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Пороци
*Кратък преглед

Тема Дневник на наблюденията ми над един паяк.нови  
Автор seeUonDotherSide (там, некъде)
Публикувано14.10.06 20:32

Отварям тая тема и ше пиша по нея когато имам повод и случай. От няколко дни наблюдавам един паяк, опънал некви нишки м/у прозореца до компютъра ми и перваза. Опитах да го снимам как е омотал една малка хлебарка, но не се получи ясно. Засега мога само да споделя, че при всяко отваряне на прозореца, късам нишките му, а при затварянето рискувам да го хербаризирам. Засега е това, следва продължение.

Апокалипсис сега.

Тема Неделя.нови [re: seeUonDotherSide]  
Публикувано15.10.06 16:02

Днес цял ден (поне, до момента, в който пиша) не съм виждал паяка. Мисля, че знам къде се крие, но също така мисля, че той знае за тези ми мисли и не си дава зор да облекчи задачата ми. Опитах се да го снимам, но без светкавица и с/у светлината, не се получи особено сполучлива снимка. Мисля, че може да различите неколко нишки от паяжината ако си направите труда да се вгледате в снимката, нещо, което не бих ви препоръчал. Все пак, търсете тънки и лъскави, светещи неща, това са нишките. На снимката не се вижда, но има остатъци от муха-винарка, явно останалата част (от остатъците) са евентуалната причина за отсъствието на моя домашен паяк.

Докато чаках да ми се качи снимката на глога се загледах внимателно около пантата и мисля, че водях къде се е скрил.

Апокалипсис сега.

Тема Паякът се появи!!!нови [re: seeUonDotherSide]  
Публикувано15.10.06 20:34

Снимах го, но и трите снимки излязоха като долнопробни фалшификати на енело над Зона-21. Ще ги приложа само в краен случай. Поне, зная, че е жив!!! Светкавицата го притесни, обаче, и той отново се прибра в скривалището си.

Апокалипсис сега.

Тема Re: ще имаш .. [re: seeUonDotherSide]  
Автор rococoro ()
Публикувано16.10.06 22:53

.. гости

Тема Re: Дневник на наблюденията ми над един паяк.нови [re: seeUonDotherSide]  
Автор kleka4a (oserator)
Публикувано18.11.06 05:42

не мога да заспя, кажи какво прави паека сега!

Тема Re: Неделя.нови [re: seeUonDotherSide]  
Автор deimiana (( дим, пушек))
Публикувано21.11.06 17:53

добре де, а как се казва паяка, това ме вълнува.

All of the best freaks are here, please, stop staring at me

Тема Re: ще имаш ..нови [re: rococoro]  
Публикувано21.11.06 17:54

намекваш да го налазиме и да му опразним килера и избата ли? ммм? добра идея..

Тема Re: Дневник на наблюденията ми над един паяк.нови [re: kleka4a]  
Публикувано21.11.06 17:55

паяшка му работа...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.