Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:17 08.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Пороци
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Здравейте! Аз съм нов - за какво си пишете в тованови  
Автор Eзpa Иrнимбpитoв (игнимбритовист)
Публикувано09.01.03 22:55

клубче? Искам да се запозная с всички симпатяги тука и да попитам мацките - ебете ли се с секси пичове като мен :)
Аз също имам пороци - вие как определяте порока? Що е то порок?
И също така искам да поздравя всички пичовски тарикати тука с новото ми парче от новата тава на нашата банда ("Кръв ин дъ гетото") - което наименовахме "Блек ритъм и хип-хоп мания":

Облечен в сако и панталон,
аз не съм дует ритон
нито пък ще ви гощавам с риба тон
Всичките бандити знаят моето име
то е почти същото като моето презиме,
но пък ми е име,
а не ми е презиме
Аз съм син на блондин,
да, аз също съм блондин,
дядо ми не е блондин,
но пък и аз не съм му син.
Всичките балъци мразят мен,
защото съм рап-супермен - ой, ой, ой...

Искам да направим един супер готски купон в това клубче, да си прекараме - йееес и също така - йееее, йееее. За всичките купонджии и пафкачи - най-секси, секси боят Ви казва - хелоу мадърфъкърс. Нека настроенитео ни да е на мах - няма лошо копеле, менове и секси гърли, всички се въртим на въртележката на живота и веднъж се живее, и както казва, конят Фуций - през ден за грош и по-добре птичка в ръката, отколкото птичка извън ръката - Копеле, как се напих вчера! Мисътр Кроли! Пийс! Мистър Боби! Мистър мистър! Мистърс ъф мърси! Мистър Каприз!

Св. Потапий оле!

Тема Re: Здравейте! Аз съм нов - за какво си пишете в тованови [re: Eзpa Иrнимбpитoв]  
Автор CyльoПyлeв (разгащен)
Публикувано09.01.03 23:34

и аз съм нов, вземи ме за (селски) бек вокал, ще повтарям "Мамата,мамата" и "лелята,лелята" в припевите

вятър ме вее на сиво магаре

Тема Re: Здравейте! Аз съм нов - за какво си пишете в тованови [re: Eзpa Иrнимбpитoв]  
АвторПиporoв (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 07:41

Туй парти не го обявявайте публично, че ще зема да се донеса, заедно с прилежащата тълпа наркомани, алкохолици, женкари и секва измет от двата пола!

Автор freestyler (tempter)
Публикувано10.01.03 09:12

лъжеш, не си нов! мисля, че съм те виждал тук един-два пъти!

Автор bamse (rebel)
Публикувано10.01.03 09:16

а бе, бате така ме въодушеви, че напраих циганско колело.

Punkz United

АвторDodger (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 09:27

И ти ли си пял със (съ)Спенса на покрива на 12 блок?

Тема Я пъ тоа!нови [re: Eзpa Иrнимбpитoв]  
Авторmarta_s (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 10:25

Кой ти, че да трябва да съ запознавам с теб бе, амаха! Това тук да не ти е влак. Ние и без друго не пътуваме с влакове, защото имаме въртолети с частни шофьори. Освен това, бейби, сме тежкари и не ни съ запознава с всеки срещнат. Мислиме (заедно и поотделно), че е много селско да се срещаме по разни купони. В крайна сметка е много по - важно да си мерим мозъците, отколкото гъзовете (и други нещо, дето аз лично нема как да ги меря), тъй да знаеш! Знаем кой е Шопен (ти знаеш ли бе, гъзе?) а някои от Нас даже са го чели. Гледаме кучета - най - евтиното е борзой, като водката, нали се сещаш. Колекционираме разни антики, ей тъй - за кеф, а някои от Нас даже не са българи. Така, че къш и си гледай рапа (ряпо!)

Автор temptress (най-красивата)
Публикувано10.01.03 15:35

Сега понеже, аз съм най-красивата, след Щрунц,
нооо
той откакто си загуби първия чифт мигли изпадна в депресия и вече не си бръсне под мишниците, а мучи по цял ден на тавана, ето сега пак,ауоооо, ужасно е!!, та затова аз ще ти отговоря:

мисля да те чукам, о-йеее
искам да те пукам, о-йеее
ще ти го нафукам, о-йеее
но първо ще ти гукам, о-йеее
а после ще те спукам, о-йеее
накрая ще те сгрухам, о-йеее

да те хакна аз веднъж искам сутрин рано,
няма слънце, няма дъжд,
тур има само

мисля да те клатя, о-йеее
здраво да те млатя, о-йеее
ще ти го разпратя, о-йеее
в колет по номерата, о-йееее

Тема ааааааааааааа, тва и ас го помна,от А.Каралйчев енови [re: temptress]  
Автор лaзaня (та)
Публикувано10.01.03 15:58

само "житената питка" и "чук и пук" ми се нравеха повече............................навремето

ф тъмницатъ сички котки съ сиви

Тема верно е, имам и още еднонови [re: лaзaня]  
Автор temptress (най-красивата)
Публикувано10.01.03 16:14

щото днеска ми е много така вивърско и рапърско, щото ...щото...щото таака!бе пичове!!да ви го. ..

аре сега, че бързам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.