Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:39 10.11.24 
Я! Архивите са живи
   >> Пороци
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Хомо в политикатанови  
Автор LuboPenev (Sir)
Публикувано10.12.05 00:25

Хомосексуализмът се приема като политически надостатък. От векове насам и до ден днешен хора събират компромати и 'държат' държавници хомосексуалисти в джоба си. Властта и хомосексуализмът не вървят ръка за ръка. Това важи за всяка система и държава.

Колко избиратели ще добави политик, който си признае? Може би много.
Колко ще загуби и колко ще загуби партията му като имидж? Повече.
Именно в тази проста пропорция се крие потенциалът за толерантност към хомосексуалисти на важни постове. България не е място, в което гейовете ще получат одобрение и власт. Властта не е готова за хомосексуалистите така, както и те не са готови за нея. Кой желае да го управлява откровен педераст? Откровения педераст.

В тази насока Волен Сидеров е прав да използва атаката си - обвинението в хомосексуализъм (подкрепено от откровено женствения вид на Ф.Д.) е могъщо оръжие в страна изпълнена с омраза към малцинствата. Това е лесен начин на политическа самозащита, нещо като положение на празна врата - както и да го ритнеш, то влиза! Положенията на празна врата са специалитет на ниските и повратливи нападатели какъвто е Сидеров.

Гърчавите педали винаги са полезен социален отдушник. Спомняте ли си слабото момче в училище? Детето с явен дефект, което всички толкова обичаха да осмиват? Обществото има нужда от своята кофа за боклук. Именно по този начин педалите намират перфектното си място в центъра на терена - там, където са грубите халфове с големите балтии. Да, боли. Тайно, но със завидно постоянство педалите обичат да бъдат малтретирани. Това е част от тяхната сексуалност така, както здравия мачо обича да тъпче невинни и беззащитни девойки. Поставям ли под съмнение мъжествеността на халфовете? Някой би казал, че в тези редове се крие доказателството за това, как подсъзнателно всеки педаломразец иска да е педал. Не, никой не иска да е педал - не се надценявайте, критици!

Педалите са като безобидния паразит - обичат вниманието, но не го получават. Това важи и за обърканите момчета родени с вагини. От време на време пискат от страниците на някой вестник с повечко място в скучния неделен брой, появят се в ТВ предаване и точка. Никой не го е грижа - халфовата линия се следи само от експерти, а всеки такъв е забелязал, че обратните са кекавите средняци от Б група.

Предлагам:

- град на педерастите с контролирани входни и изходни точки (финансиран от национализацията на гей имущество)
- квота + тарифа за количество изнесени педерасти по едно и също време
- публичен регистър на педерастите
- услуги с добавена стойност за граждани: бой на педерасти, стрелба по педерасти
- pay per view телевизия за извращения с лесбийки - ебане от кон, магаре, куче (частично субсидирана от държавния фонд за конфускувано гей имущество)
- гей детектор система: обратните биват инжектирани с чип, който издава сигнали за лесна идентификация на педали на публични места, в близост до детски градини и стратегически институции

Кандидат за "Б" група, но участник в бараж!

Тема Re: Хомо в политикатанови [re: LuboPenev]  
Автор mihail (ветеран)
Публикувано10.12.05 01:58

ш кур уефа:)))

prepare for attack, your body will burn
prepare for attack, there is no return

Тема ЛюПчонови [re: LuboPenev]  
Автор Xm (възкръснал)
Публикувано12.12.05 10:58

само не разбрах ти за или против си хомота в политиката?
а те на нас ни викат хетерастчета , мислиш ли че трябва да е обидно?

п.с.
Здрасти :)

снегът, това е пърхот, който дядо боже ръси...

Тема Личи си колко си елементарен.нови [re: LuboPenev]  
Автор пeтъk (талант)
Публикувано12.12.05 13:21

Защо е тази злоба? Нима хомосексуалистите не сме като всички останали хора?Какво лошо персонално ти си видял от хомосексуалист?
Аз може да съм гей, но на никого не преча. Не...не може, аз СЪМ гей и не се срамувам от това. То е все едно някой да се срамува от това че е чернокос. Имам добро образование, поддържам външността си с фитнес и масажи, редовно ходя на козметик и фризьор. Кое у мен те дразни?
Може би ти не си осъзнал ориентацията си, Любо Пенев и нещо повече, може би насадените ти от обществото разбирания те карат да се бунтуваш, срещу това, което си на път да осъзнаеш......успех!

Всеки се нуждае от любов.

Сън сънувах тази нощ
за любовната ти мощ,
цял аз се събудих в пот
сякаш киснал съм се във компот.
Двете ти ръце космати
предпочитам пред богатства и палати,
а пък устните ти сладки
вдигат всякакви палатки!
Мили мой, не се гневи
огънят ми потуши.
Нека просто аз и ти да оставим...две следи:)

Редактирано от пeтъk на 12.12.05 13:28.

Тема Re: любчо ,кака ти се изкривил...нови [re: LuboPenev]  
Автор Джoaннa (гордата ТО)
Публикувано12.12.05 14:41

............професионално, всички мъже са педали,но не всички мъже го знаят, това е майна жестоката истина......затова дръж се мъжки

всичко е в ръцете ми:)))))

Тема Не мое да говориш така на Люпчонови [re: пeтъk]  
Автор д-p k.т.н.инж. Koлю Koлeв (общественик)
Публикувано12.12.05 15:01

Се пак той ти е нещо като баща ве! От неговата семка разпръсната в горнобанския извор си израстнала. Поне имай малко уважение към създателя си!

п.п. И ако мога да си позволя една малка забележка към теб относно социалния етикет - никога не укорявай мъж, че не е гей!

Тема Жоанонови [re: Джoaннa]  
Публикувано12.12.05 15:07

Мисълта ти е пример за оксиморон - мъжът бил гей?

Тема Re: Жоанонови [re: д-p k.т.н.инж. Koлю]  
Публикувано12.12.05 15:16

ква мисъл бе майна,това си е живата истина, докато не се опариш как ще разбереш че работи котлона бе.....ако е от старите,дето нямат датчик за топлината

Тема Re: Жоанонови [re: Джoaннa]  
Публикувано12.12.05 15:22

Абонирай се за Егоист и ще разбереш. Цаката е да изпързаляш някой вместо теб да провери:)

Тема Re: Жоанонови [re: д-p k.т.н.инж. Koлю]  
Публикувано12.12.05 15:23

Имаш право,ама също и да няма дебели пръсти......че тогава вече прегледа става болезнене

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.