|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
паламуда е за провинциалисти (справка - Ъ. Хемингуей) ;))), профитата мезат с лефер.
сезона ич не е далек. в средата на април рибоците почват а метат хайвер, а каките - трътки :)))))
Punkz United
| |
|
Колко отвратително!и това го пише жена, гнъъъс!
| |
|
знаеш ти какво означава "турски кеф" друг път:))
обяснявам
турско кафе не е никога силно, то се прави от кафе, като се избира ароматен сорт, към него се прибавя леблебия в съотношение 4:1, вари се в медено джезве заедно със захарта, като се кипва задължително три пъти
след което се сервира в много малки чашки, казват се филджанчета, задължително с чаша студена вода
кафето турците го пият винаги след ядене
като към него се пуши шаша
ето това е "турски кеф"
шаша е вид особена, обикновено строго индувидуална смес от различни видове опиати и тютюн
| |
|
този пък харесвал паламуд с мастика!а защо не грозде с бира?или френско сирене с българска ракия?
| |
|
а тази пък забележка ми е направо противна
Джоано, ти ме разочароваш
| |
|
Галантна придворна поезия е това, ако искаш да зняеш!
Уиуипут с интеуект!
| |
|
мъ ти си била ноо на ти с турските мурафети.
пет минути съм напред! да да ама-да!
| |
|
Кат си толкова отворена, знаешли кво е "джезве секиш"?
| |
|
тая пъ, за мен няма по-лоша проява на вкус от това да харесваш Темптрис:))
| |
|
какво е ?освен това не съм отворена, аз съм разтворена
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|