Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:19 15.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Да подкрепим журналистите от БНР !нови  
Автор Чepнorлaв (член)
Публикувано20.02.01 23:35

Днес разбрах, че в Четвъртък, от 16.00 между бившия партиен дом и фонтана на президентството се събират стачкуващите журналисти.
Те канят всеки гражданин, който е съгласен с тях да отиде и да ги подкрепи.
Нека да направим нещо достойно, а не само да се чекнем езиците тук.

Тема Re: Да подкрепим журналистите от БНР !нови [re: Чepнorлaв]  
Автор lzzrod (непознат )
Публикувано20.02.01 23:42

прав си нека да отидем. Това недоразумение НСРТ няма място.

Тема Re: Да подкрепим журналистите от БНР !нови [re: lzzrod]  
Автор Чepнorлaв (член)
Публикувано20.02.01 23:47

Ок, аз ще съм там. На предишното събиране се изпортихте и никой не дойде... Е то си беше и тъпо де, но този път да си имаме уважението...ако някой иска да свърши нещо полезно за държавата, моля да заповяда. А пък ако някой се престраши, да си сложи разпечатка на гърба кой е.

Тема Re: Да подкрепим журналистите от БНР !нови [re: Чepнorлaв]  
Автор lzzrod (непознат )
Публикувано20.02.01 23:52

ще бъде голяма навалица иначе ще ми е интересно да се запознаем

Тема Ще бъде както миналия пътнови [re: lzzrod]  
Автор Beнko (пристрастен)
Публикувано21.02.01 00:07

когато Червеноглавия ни кани на мълчалив всенароден протест на който няколко червени бабички викаха около Вежди Рашидов. Само не можах да разбера коя от двадесетте беловласи червени бабички беше черноглава, защото камерите не ги дадоха от към гърба, та да им прочета етикетите.

Тема Ами ако някой има желание...нови [re: lzzrod]  
Автор Чepнorлaв (член)
Публикувано21.02.01 00:07

да се видим на живо, моля.... Заповядайте. Ако се разберем от сега да се видим там някъде долу...можем да се уговорим да се съберем на някакво точно определено място там и да се видим

Ако някой изявява желание, нека да си го каже, и да помислим за място...

Тема Що си балъче, затованови [re: Beнko]  
Автор Чepнorлaв (член)
Публикувано21.02.01 00:11

затова не разбра за какво бях аз там на този митинг, за това. Ама тая твойта глава това ще направи...Може би все пак има Господ и той те е пратил в провинцията, та да не ни досаждаш тук където се прави управлението...
И айде ако обичаш, не ти прилича на годините най-малко, да правиш тъпи детски асоциации с имена и особено моето. Моя прякор си има даже много хубава история, ама човек като тебе какво ли разбира от такива работи, дори и да седна да ти ги обяснявам. Истинското ми име е най-лесно да се научи, аз не го крия.

Тема Аха, значи щотонови [re: Чepнorлaв]  
Публикувано21.02.01 00:27

аз съм балъче, ти ходи на мълчалив протест да викаш с червените бабички "Оставка" колкото ти глас държи. Браво. Колко си умен!
Колкото до това кой на кого досажда, аз за това съм тук, щото станахте много селяните в София. А като го правите вие управлението, защо се оплаквате от него и викате по мълчаливите протести "Оставка"? Щото не сте от провинцията ли? Пейзанът мой човек и в София си е пейзан. Пък ако не го правите вие управлението, що си не стоите на село да гледате ряпа и рошкови, ами сте се набутали да му досаждате?

Това ми обясни ти, а не от къде ти е прякора. Това хич не ме интересува.

Тема Пак се обърканови [re: Beнko]  
Автор Чepнorлaв (член)
Публикувано21.02.01 00:37

Аз ходих на минитга, да, само че ти беше ли там да ме видиш какво съм правил. Щото можеше да дойдеш и да видиш, а не да киснеш само пред компютъра и да ръсиш големи приказки. Нито съм викал, нито съм правил провокации, а се възмущавах, защо има такива хора (като тебе) дето викаха разни работи...Като видях че става все по-зле си тръгнах...а и на гърба си имах табелка, така че ако някой беше проявил малко инициатива, можеше да ме види и да потвърди думите ми.
А колкото до гледането на кокошки и моркови, нямам нищо против да гледам, ама не ми е работа. Много е затъпяващо. Но ако се хвана ще ги гледам, а я ти ми докарай някой селски дето копа, да го видя колко разбира от градски работи...

Тема А какви плакатинови [re: Чepнorлaв]  
Публикувано21.02.01 00:37

да си носим? Срещу Костов, срещу правителството, или срещу парламента? Или да напишем "Долу", пък другото ще го кажете на място?
Ти хората за идиоти ли ги мислиш, че втори път ги каниш по подобен тъп начин уж да се видите на партийните ви мероприятия? Що не ги поканиш някой друг път или на друго място? Ти само на митингите на червените бабички ли ходиш? Така ще събереш наистина само идиоти. Току виж дошъл някой и от Куба. И пак ще се навикате мълчаливо "Долу ... каквото партията каже"

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.