|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Big blue=Momtchil... Нищо старо не е забравено.
|
|
Автор |
Guru (непознат
) |
Публикувано | 08.12.00 16:30 |
|
Момчиле, ти наистина си имаш мнение, което уважавам. Т.е. уважавам факта, че имаш мнение, без да го коментирам. Не прави постановки. А другите участници, не му се връзвайте. Това което написах е 100% истина, повярвайте. Просто такова поведение ме навежда на мисълта, че наистина проблема с досиетата и ченгетата е все още актуален.
Поздрави на всички!
| |
Тема
|
Отг: Big blue=Momtchil... Нищо старо не е забравено.
[re: Guru]
|
|
Автор |
Динko Cтaнишeв (новак) |
Публикувано | 08.12.00 16:34 |
|
Да , и аз подозирам, че този Блу е някакъв провокатор, макар и да не е сигурно , че е точно Момчил...
| |
Тема
|
Отг: Big blue=Momtchil... Нищо старо не е забравено.
[re: Динko Cтaнишeв]
|
|
Автор |
Guru (непознат
) |
Публикувано | 08.12.00 16:41 |
|
Динко, приеми го като факт. Не сме вчерашни, я...
| |
Тема
|
Momchil = Miloshevich = Sadam = Putin ;-))))
|
|
Автор |
Moмчил (член) |
Публикувано | 08.12.00 16:47 |
|
Vizh kakvo pich, razbiram trevogata ti, no Momchil ne e Big Blue/Opazil me Bog/ i tova nai-dobre shte razberesh, ako poglednesh koi e on-line ...
pp. I niama smisyl da polzvash razni typi nikove kato Guru, za da izraziavash symnenia ... + tova obikoli forumi kato Bulgaria, Vlast i t.n. i shte vidish edno idiotche, koeto ot mesetsi iska da izchisti dira ot "komunistite" ;-)))))
Слабият държавник е бедствие за своя народ.
Наполеон
| |
Тема
|
Брей, това ДС-то било голяма работа -
|
|
Автор |
Чaвдap (непознат
) |
Публикувано | 08.12.00 16:56 |
|
взели, че вербували Момчил още докато е бил в детската градина за да може после да върти провокацийки в ДИР-а. А въпросът с досиетата как няма да е актуален - избори идат ...
| |
Тема
|
Отг: Momchil = само на Big blue
[re: Moмчил]
|
|
Автор |
Guru (непознат
) |
Публикувано | 08.12.00 16:58 |
|
Дай да не си говориме за on-line. В дира няма анонимност. Стига да знаеш как да го установиш.
| |
Тема
|
Shtom znaesh kak da go ustanovish ...
|
|
Автор |
Moмчил (член) |
Публикувано | 08.12.00 17:01 |
|
PRILOZHI DOKAZATELSTVA , a ne goli prikazki!
I molia ti se - sega ne biagai ot otgovornost sled kato vednyzh si otvoril usta ...
Наполеон
| |
Тема
|
Отг: Ха-ха....и на мене ми е гот!
|
|
Автор |
Guru (непознат
) |
Публикувано | 08.12.00 17:08 |
|
Защо говориш с терминологията на Костов за доказателствата. Ами я си представи, че ако ти представя доказателства, ще си изгубя работата. Пък и тази информация е доста скъпа. Ти между другото внезапно прекрати да пишеш под тоя ник. Поучително! А всъщност който иска да ми вярва. Специални поздрави за тебе, Момчиле! Дерзай!
| |
Тема
|
he he Otkoga vyzduhyt i vodata stanaha ...
|
|
Автор |
Moмчил (член) |
Публикувано | 08.12.00 17:12 |
|
pritezhanie na Kostov? I otkoga informatsiata stana dosta skypa v dira be momko?;-)))) A vsushtnost nikoi ne ti viarva! Pozdravi i na teb, makar i da niamam ni nai-malka predtstava koi mozhe da e!;-)))
Chao
Наполеон
| |
Тема
|
Отг: До Момчил...
|
|
Автор |
Guru (непознат
) |
Публикувано | 08.12.00 17:19 |
|
Чао и на тебе. 8 декември е. Отивам на купон. Всъщност, честит празник и на тебе. Мисля, че се разбрахме. Приятен уикенд!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|