Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:36 22.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Отряза ли властта всички глави на Ламята?нови  
Автор Т. Велев ()
Публикувано07.09.00 00:15

Т.е. на мафията - имам в предвид руската мафия. След тези петима има още една. Това е Лукойл. Къде дреме това контра разузнаване, че не ги слага и тях на мястото им. Та не е ли ясно , че те също застрашават сигурността на България с тези цени на горивата. Ами преди време какво се изнесе като информация от работещите там: Принуда за осигуряване в руски пенсионен фонд, който може да се изпари когато му дойде времето, забрана за членство в синдикални организации, предвидени мин. заплати в размер на $ 3 , и пр. Ами за цистерните с гориво които се изнасят ежедневно от ръководството на рафинерията без документи? Къде мислите че отиват тези пари от това гориво? Аз чух че се събират за предизборната кампания на БСП.... Като стана дума за избори, хрумна ми нещо: Не могат ли тези мафиоти да кажем 1-2 месеца преди изборите да предизвикат хаос тип 1997г. И какво ще си кажат хората тогава? Хайде да гласуваме с червено! А властта тогава каквото и да направи за да избегне хаоса няма да успее да спечели изборите. Ще стане една логична червена смяна и ... хайде всичко от начало. Господ да ни е на помощ, ако не се изгонят всички руски мафиоти от България, пък били и крупни инвеститори.!!!

Тема Опресняване на паметтанови [re: Т. Велев]  
Автор 1984 ()
Публикувано07.09.00 00:24

Държавата си запазва "златна акция" в бургаския комбинат. Новите собственици обещават по-ниски цени на бензина в бъдеще Продажбата на "Нефтохим" е най-голямата индустриална сделка в България досега. Това заяви премиерът Иван Костов минути след като в претъпканата зала на комбината директорът на Агенцията за приватизация Захари Желязков и шефът на "Лукойл петрол" Валентин Златев сложиха подписите си върху договора за 58% от акциите на рафинерията. За церемонията в "Нефтохим" пристигнаха още вицепремиерът Александър Божков, шефката на ПГ на СДС Екатерина Михайлова, столичният кмет Стефан Софиянски и кандидат-кметът на ОДС в Бургас Васил Илиев. "Лукойл" взе ключа на "Нефтохим" (СТАНДАРТ - 13.10.1999)

Тема Отряза ли властта всички глави на Ламята?нови [re: Т. Велев]  
Автор Чавдар ()
Публикувано07.09.00 00:41

Кой даде Нефтохим на Лукойл - правителство на БСП или на СДС? От отговора на този въпрос не може ли да произтече следващо питане - Чисто хипотетично (защото аз нищо не съм чул :)) не е ли по-близко до ума да се допусне, че ако има продажби на черно и от тях се финансира някоя политическа сила, то това е по-вероятно да се дава на тази, която е осигурила попадането на рафинерията в ръцете на "Лукойл"? После, изнесената информация от работещи там ли е или от синдикални лидери? Защото при едни предишни скандали около Нефтохим аз чух как синдикални дейци се оплакват, че новият собственик им взимал кабинетите и служебните коли и не им давал да си събират членския внос по ведомост (както си беше по татово време). Та, ако имаш предвид разкрития на т.нар. синдикалисти, аз бих се отнесъл с доста голяма доза скептицизъм към тях.

Тема Абе Велев!нови [re: Т. Велев]  
Автор Любо ()
Публикувано07.09.00 00:44

Абе и със "Лукойл" и без него твойте любимци си отиват бе Велев!И нито ти, нито аз, нито "Лукойл", нито "Мобилтел" а само собствената им некадърност и алчност са виновни затова...

Тема Абе Любо, погледни по-надълбоко!нови [re: Любо]  
Автор Analyser ()
Публикувано07.09.00 00:57

Като сегашните са толкова некадърни и алчни, представи си че "демократичната опозиция" дойде на власт. Дали щеше да чуеш за някакви търкания с "Мобител" или "Лукойл", който ако не знаеш е държавно предриятие, а не частно. Държавата ти я знаеш коя е, същата която застана твърдо зад Чорни. По-добре, както си му е реда, плюй през рамо и кажи "Пак малкия дявол!"

Тема Абе Любо, погледни по-надълбоко!нови [re: Т. Велев]  
Автор gal ()
Публикувано07.09.00 01:08

леле-мале,добре че са лошите руснаци-кой иначе ще е виновен???? Само един въпрос към всички-не ви ли се струва ,че за кой ли път се преразпределя пазара и то преди избори??/ Интересно кой на кого какво е обещал-как мислите.Дали му стиска на Циганина да скача с/у Чорни и компания,ако няма подкрепа на ..... зад гърба си???? Е поне като няма хляб,да има зрелища....

Тема Абе Любо, погледни по-надълбоко!нови [re: Analyser]  
Автор Чавдар ()
Публикувано07.09.00 01:10

Анализаторе, за някакви сериозни търкания на властта с "Лукойл" засега не съм чул, а пък съм сигурен, че много вероятно и на "Мобилтел" нямаше да се нахвърлят, ако Бонев не си беше отворил устата.

Тема Абе малък ли е голям ли е!?нови [re: Analyser]  
Автор Любо ()
Публикувано07.09.00 01:41

Не знам аз ама провала на СДС на изборите е сигурен.В най-добрия случай ще трябва да се примирят с някаква коалиция - което е успокоително все пак!Поне няма да им гледам арогантните усмивки, когато успеят да прокарат поредната простотия в парламента благодарение на мнозинството си!

Тема Абе Любо!нови [re: Любо]  
Автор Analyser ()
Публикувано07.09.00 02:01

Кой от законите които са прекарали СДС с "арогантни усмивки" не ти харесва? То бива глупости, ама твоите минават границите. Обратно, ако има за какво да ги критикуваш е за това че не изпълниха някои от промените, които бяха обещали - като закона за продажба на земята - както и за това че, много често приети закони остават само на книга. А като се надяваш на коалиция, Елцин я имаше в течение на девет години. Видя ги какво бяха - орел, рак и щука. Даже това че са 1/40 от населението на света. но държат 1/8 част от сушата, да не говорим за природните богатства, не можа да ги спаси. По стар навик ти предлагаш готови да си подпалим къщата за да изгори на съседа плевнята. Това пък ако е realpolitik...

Тема Абе Любо!нови [re: Analyser]  
Автор Любо ()
Публикувано07.09.00 03:23

Aрогантните усмивки съм ги виждал много пъти и то не само при гласуване на закони!Особено проличаха по време на обсъждането на коридорите и някои смехотворни декларации.Много често ги наблюдавам и в ситуация "Абе я не ми се бъркайте в работата - аз съм в мнозинство".И то когато на съответния народен слуга му се задава нелицеприятен въпрос!Много често съм наблюдавал депутати открито да се гаврят с електората(изявления от рода "да се махат че ще изпукат на това слънце").Ако искаш имена Бакърджиев беше знаменосеца на този тип поведение.Това ако е realpolitik значи по-добре да изтребим всички политици по Земята и да се върнем в първобитнообщинния строй. Айде ти като ме пращаш да цитирам гласувания на закони ще ми кажеш ли поне едно предложение дошло от редиците на опозицията(без значение коя - там няма само комунисти), което да е влязло в някой закон?Разбира се това е болест и на БСП - когато те бяха на власт беше абсолютно същото.Аз не познавам такава държава, в която управляващите да отхвърлят понякога разумни решения, само защото са дошли от редиците на техните съперници!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.