|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Питане
|
|
Автор |
ex-Pesho () |
Публикувано | 29.08.00 03:33 |
|
Чета че залата за заминаващи на летище София била реконструирана основно. Но нищо не се споменава за пристигащите. Може ли да ми каже някой пак същата кочина ли е или са я оправили и нея?
| |
Тема
|
Пита&#
[re: ex-Pesho]
|
|
Автор |
Момчил () |
Публикувано | 29.08.00 04:34 |
|
Пак същата кочина е, но предстои и нейното модернизиране!
| |
|
Защо, мислиш скоро да се прибираш и държиш да те посрешнат в тържествена обстановка с фанфари и екзалтирани възгласи?
При нужда ще те свържа с P.R. на Бакърджиев.
| |
|
Залата за пристигащитев София е ПЪРВОТО ввпечатление което получават чужденците от България - няколко шперплатови кабинки и една единсвтена, воняща тоалетна от лявата страна на входа.
Че то в Кайро летището е по-хубаво.
| |
|
Точно затова питам. Според мен приоритет беше залата за пристигащи, а не за заминаващи.
| |
|
Затова му и казах да не иронизира ами да си представи един обкновен канадски парк, десетина километра голям, в средата на който се мъдри тоалетна в която има даже място за повиване на пеленачета. Та пристига един канадски инвеститор израстнал при такива условия в България и чакайки на опашката за проверка на паспорстите решава да отиде в тоалетната.
Понеже съм живял в подобна държава, където чужденците пристигат главно на едно летище, мога да ти кажа, че летището на Торонто ряпа да яде пред Бен Гурион. То не са фонтани, то не са цветя - вътре в залата естествено. Просто хората са разбрали, че посрещат по дрехите.
| |
|
Първо да трябва да бъде завършен напълно ремонта на "терминал" излитащи, и тогава ще започнат и другия "терминал" (дори мисля, че вече работят по него, а и той ще бъде завършен много по-бързо).
| |
|
Защо бе какво и беше на залата. Тръгваш и на следващата аерогара изгубваш всякакви угризения /ако си ги имал/, че напускаш Б/я. Пристигаш и ти се иска с първия самолет да излетиш на някъде.
А то сега след ремонта ще имаш само грешно впечатление, че нещо се е изменило в страната.
| |
|
Приоритет е тая дето се ползва повече.В момента поради големите успехи на тригодишното управление и подобрения инвестиционен климат терминала за заминаващи е доста по-използван.На него скоро може да се струпат и инвеститорите а и бъдещите бивши управляващи!Та затова тези мрамори и прочее...
| |
|
А до тогава ще имаме ли национален авиопревозвач?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|