|
Тема
|
До всички
|
|
Автор |
nick () |
Публикувано | 29.08.00 11:33 |
|
Моля всички които четат глупостите които написах тази вечер в "Стига вече демагогия",да приемат извинение от мен.
Това бе един опит да се покаже на това момченце Момчил как се прави демагогия,как една лъжа повтаряна често може да му изкара име на нещо което не е .
Лекомислието с което поставя епитети и ни залива с глупости ,мисля,че не бива да бъде поощрявано ,а тъкмо обратното.
За съжаление ще бъда принуден да продължа така неудобната тема за момчето,ако продължава в същия дух да ни обяснява кой какъв циганин е,какъв женски полов орган и т. н.
nick
| |
Тема
|
А аз предлагам
[re: nick]
|
|
Автор |
Венко () |
Публикувано | 29.08.00 11:49 |
|
да го "шунтираме" и да не му обръщаме повече внимание. Ако всички прескачат глупостите му, по-малко ще задръстваме форума. А иначе да тежи на съвестта на тези, които му се връзват, както сега тежи на нашата съвест. Той разбира се скоро ще влезе тук по друг ник, но няма начин човек да се заблуди.
Иначе знае се, че луд умора няма.
Накрая и аз се извинявам на всички, че сам не направих по-рано това, което предлагам сега. Извинявайте!
| |
|
Просто сте били прекалено отпочинали и емоционално заредени "онази" нощ.Прочетох повечето от нещата, ама изгубих интерес. Мисля, че във форума смисълът е в обмен на мнения, дори и различни, което е по-интересно ( не като на партийно събрание едно време), а не в наддумване и присъждане на квалификации. Всеки от нас е достатъчно некомпетентен по обширен кръг от засегнатите проблеми, но участието във форума дава и възможност за корекции на собственото мнение понякога.
Може би и младостта на участниците (завиждам им) е причина да се разгорят толкова страсти.
И на мен ми писва понякога от манипулирането на отговорите, ваденето на части от изреченото с цел да се докаже, че участващия не е съвсем прав, някои имат неудържимото желание да ръсят истини от най-последна инстанция и да имат на всяка цена "последната дума" - повярвайте ми, това не е причина да нарека някого някак си. Природата ни е дала по две очи, уши и само една уста.Значи е искала да ни подскаже нещо.
Разприказвах се, а трябва и друго да се работи.
Поздрави на ВСИЧКИ спорещи, и по-кротко.Тя, истината, и тихо изречена се чува по-добре.И няма смисъл да се доказва, че "моето магаре е по-мъжко".
Зарето
| |
|
Това което предлагаш зависи от нас,участниците във форума.Хайде като видим явно заяждане или лични нападки да прочетем и да подминем като разумни хора.
| |
|
|
|
|