Тема
|
Гласове на Явор Дачков
|
|
Автор |
Явор () |
Публикувано | 29.05.00 14:41 |
|
Гледахте ли в неделя от 19 ч. предаването на Явор Дачков по първа и повторението му от 20.10 ч. по сателитния канал?
Според мен беше върхът. Някой отдавна трябваше да изока на висок глас всичко това.
Е, на някои сигурно няма да им хареса, да не споменавам имена...
|
|
|
На мен най-много ми допадна коментарът му за т.нар. граждански обединения - виж едно мое "питане" в съседните теми от този форум.
|
|
Тема
|
Гледахме, ...
[re: Явор]
|
|
Автор |
Jo () |
Публикувано | 29.05.00 15:08 |
|
... слушахме и се чудехме, как успяват да се доредят такива "юнаци" до медиите.
Не ми е ясно кое е върхът и кое се е изокало.
Не хареса на такива като майка ми 38 г. трудов стаж и мизерно съществуване с 77 лв. пенсия.
|
|
Тема
|
Гласове на Явор Дачков
|
|
Автор |
BG () |
Публикувано | 29.05.00 15:10 |
|
Наистина е върха на простотиите по БНТ.Въпрос-кой плаща на Дачков да му слушаме разсъжденията?.Не е въпроса как разсъждава и дали е прав или не-мен като зрител не ме интересува мнението на някакъв сульо,наречен политолог или нещо такова.Според мен като се зачеква такава тема трябва да има конкретни факти и опонент насреща ,а не да се говори на вятъра.Доста трудно ще му бъде на събеседника на Дачков да се изправи срещу тези които плюеше най-просташки.Този бил такъв,оня онакъв-ти откъде се пръкна бе г-н политолог-кой те измисли???
|
|
Тема
|
"Гласове" на Явор Дачков
|
|
Автор |
1984 () |
Публикувано | 29.05.00 17:51 |
|
А не искаш ли да коментираме едно друго предаване отпреди няколко седмици с Евгени Дайнов, Огнян Минчев и Иво Беров?
Или не ти изнася това, което се изока на висок глас?
|
|
Тема
|
Фен клуб на Явор Дачков
|
|
Автор |
Защо () |
Публикувано | 29.05.00 21:59 |
|
Явор Дачков ми е любимият. Умрем за типове които са прозрели абсолютната истина и със гробовен глас и поглед тип "ти записали се доброволец" са готови да я споделят с тъпите , недостойните и нисшите духом. Хвала на този нов апостол на истината от последна истанция. Една е истината и Явор Дачков е нейн пророк.
|
|
Тема
|
Фен клуб на Явор Дачков
[re: Защо]
|
|
Автор |
Любо () |
Публикувано | 30.05.00 02:42 |
|
Съгласен да се запиша в клуба ако и ти се запишеш в организирания от мен фен-клуб на Динко Станишев!Двамата са си лика прилика!Кретени!Най ми хареса едно негово предаване дето оплю и осра Путин преди да го изберат(а с него между другото и цяла Русия и руснаците) а после мълча като комунист като го избраха на първия тур!Също че това не беше ясно на цял свят!
|
|
Тема
|
Нека да позная ...
|
|
Автор |
Момчил () |
Публикувано | 30.05.00 02:47 |
|
Въпросният арогантен боклук е съживил поредния призрак от миналото в защита на "днешната демокрация"!?
|
|
Тема
|
До Защо и Любо
[re: Любо]
|
|
Автор |
1984 () |
Публикувано | 30.05.00 02:51 |
|
Не сте много прави.
Гледал съм повечето предавания на Явор Дачков напоследък и определено мога да кажа, че по-обективна журналистика по Канал 1 няма.
Последното вероятно е изключение (не съм го гледал), защото винаги имаше алтернативни мнения, а личната позиция на водещия беше определено критична.
Всъщност, за БНТ не е новина да звъннат на някой журналист по мобилния и да му наредят да покани този или онзи в подходящия момент, за да си каже заучните реплики.
|
|
Тема
|
Гласове на Явор Дачков
|
|
Автор |
nick () |
Публикувано | 30.05.00 03:20 |
|
Не съм гледал предаването защото отбягвам да гледам телевизия или гледам избирателно спорт.Въпреки това си мисля във една друга насока.
Защо например същото предаване не се води от някой друг журналист.Например от някой титан на журналистката като Коларов или Маринова.Тогава и Путин щеше да бъде баща на народите и много други неща щяха да си бъдат на мястото.
Просто нямаше да има недоволни.След няколко предавания всички щяха да бъдат леееко и блажено усмихнати,вперили поглед в светлото бъдеще и победата.Окрилени от предаванията и обладани от градивен ентусиазъм,нямаше да посещават тези форуми и да се джавкат с разни сини .........
мразещ телевизия-nick
|
|