|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Eвропа и BG
|
|
Автор |
МЪДРЕЦА () |
Публикувано | 11.12.99 20:37 |
|
E, дами и господа,
Щастливи ли сте, че ни поканиха да започнем преговори за членство в ЕС?
Как мислите, има ли шансове в нормалната биологично продължителност на нашия живот да доживеем пълноправно членство?
| |
|
YES!
| |
|
Уважаеми г-н МЪДРЕЦА,
Ето отговорите ми:
На въпрос 1 - Да.
На въпрос 2 - Да.
Забележка:
Ние никога няма да "доживеем" пълноправно членство, ние имаме само възможност да "доработим" пълноправно членство.
Искрено Ваш,
Иван Иванов,
Упсала, Швеция
| |
|
Az sym ot otbora na pesimistite - Evropa se samoubi na 24 Mart 99!
| |
Тема
|
Kakvo stana na 24/3/1999?!
[re: Sasho]
|
|
Автор |
Andy () |
Публикувано | 12.12.99 09:21 |
|
?.
| |
|
Уважаеми г-н Иванов,
Мисля, че Вие вече сте в Европа и сте "доживели", макар и индивидуално, това знаменателно за Вас събитие.
Но същевремено смятам, че нещата гледани отвън са много, страшно много повярвайте ми, по-различни, отколкото погледнати отвътре.
Затова, за съжаление, не смятам че Вашето мнение е обективно. I'm really sory!
| |
|
Слушайте Мъдреца!!!
!!!
!!!
| |
|
Какво значение имат чувствата тук, по принцип? Става дума за сделка; освен това, трудното /преговорите, работата, пр./ предстоят - на мен лично не ми е ясно какви точно са условията, при които ще станем "член". И в коя дивизия ще играем. И т.н.
Пък относно чувствата... Да, и мен ме вълнува как ще живеем през периода, докато изработим нужния брой точки, докато почнем да членуваме; и колко /още/ от нас ще се присъединят към ЕС индивидуално, а колко въобще ще зарежат Европа.
| |
|
Безразлично ми е. Ще се почусвам европеец, когато мога да пътувам безвизово в Европа.
| |
|
Интересно какво ще доработиш ти в Швеция?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|