|
Тема
|
Питане за синята агитка
|
|
Автор |
Наивник () |
Публикувано | 02.10.99 00:03 |
|
Сините кандидат-кметове били върха, казват.Само те му липсвали на Бакърджиев да оправи ("дооправи") държавата.
Добре ама нещо един червей ме гризе.
Щото преди години наколко от същия цвят кандидати станаха кметове.И сега къде са?
В Пловдив - натирен
Във Варна -натирен
В Дупница - натирен
В Стара Загора - натирен
Комай само един Софиянски остана...
Едно от пет.
Та питам: успех ли е тая работа или провал?
| |
Тема
|
Питане за синята агитка
[re: Наивник]
|
|
Автор |
!!!!! () |
Публикувано | 02.10.99 01:42 |
|
Софиянски останал, ами как няма да остане като всички са доволни от него,
и какво по-добре за тях за да си спечелят изборите.
Наливай пари в София там ако всички са доволни значи всичко е наред в цялата страна, да ама не.Един пример с Бургас
Тук в момента стават неща които съм си мислел че никога вече нямя да стават:
това са - пълна ама тотална цензура на всички медии(това ако не е син комунизъм не знам какво е).Скапаните министри лъжат гадно и долно за неща които никога не са били така.И са спокоини нали "медиите" са техни.
Дори затвориха ОРБ-Бургас като казват че сегашния кмет не превеждал пари.
Дори ревизията показала че парите се превеждат редовно и имало преразходи в самата болница ама къде да го кажеш това като всички "медии" са купени или
наплашени.
В момента са спрени всички приходи от данъци и такси в местния
бюджет познайте от кой???
Примери още стотици но има ли смисъл да ги пиша.
И всичко това е за да се обърнат хората срещу сегашния и кандидат за втори мандат кмет от който почти всички беха доволни и то много доволни.
Пратиха някаъв мухльо с детска усмивка пуснат от най-крадливото копеле Йордан Цонев и по всичко досега личи че и връзкарчето ще е като него.
Веднага някой ще си каже комунист това са празни приказки.
Но това не са празни приказки като тези от страна на други боклуци БСП, а са работи които ги виждам всеки ден с очите си, и виждам как много хора се вързват на тях.
Мисля вече че е крайно време да дойде ума на всичи в главата и да започнат да гласуват за личност а не за партия, защото това е доказано тук в Бургас а може и другаде но как да го чуеш СИН КОМУНИЗЪМ е все пак
| |
Тема
|
Питане за синята агитка
[re: !!!!!]
|
|
Автор |
Венко () |
Публикувано | 08.10.99 00:51 |
|
"Примери още стотици но има ли смисъл да ги пиша. "
Ами пиши бе човек, не се оплаквай, че синият комунизъм заглушавал свободното слово! Ти нали не си син комунист! Пиши! САМО да не пишеш глупости. Че ще заприличаш на червените комунисти.
Със здраве и пиши
| |
Тема
|
Питане за синята агитка
[re: Венко]
|
|
Автор |
Галя () |
Публикувано | 27.10.99 10:30 |
|
Венко,за жалост аз тук глупости прочетох само от сини активист,бе,едно свестно аргументирано мнение не прочетох(щото мнението "комунистите са дебели, мазни задници,не ме вдъхновява)
| |
|
a ot chervenite koe ostana be shemet
mene ako pitash pri Videnov bjahme naj-dobre
| |
|
1-0
KUR ZA LEVSKI, OLE
PAK SME PURVI
PAK STE VTORI
PAK SE LUZHETE CHE STE NIAMALI KUSMET
PAK SE VMESTIHTE V MOTOTO NA KLUBA SI" VECHNO SME VTORI"