|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Две мои предсказания се сбъдват
|
|
| Автор |
FlLERO99 (оптически пост ) |
| Публикувано | 16.04.23 01:37 |
|
|
Вече започнаха да се сбъдват две мои предсказания за войната в Украйна които направих преди малко повече от година.Първо, че Полша ще има териториални претенции към западна Украйна нещо за което писах най късно пролетта на миналата година, второ че Русия със сигурност ще победи в тази война.Тези предсказания не са плод на някакъв "гениален"мои интелект, това за полските териториални претенции го разбрах от мои приятел който има дълбоки източници на информация включително в Русия, а второто за предстоящата руска победа само глупак може да мисли обратното.
| |
|
|
|
Такива с дълбоки източници с лопата да ги ринеш.
За руска победа над Украйна са нужни поне 50 години, които тя няма.
| |
|
|
|
Да, но е факт че каквото е намерил като информация се потвърждава.Жалко, че отдавна ги няма нашите руски приятели от 90те години, единия беше работил 20 години във вътрешни войски на КГБ.Вие простолюдието нямате такива контакти, връзки и информации и само можете да мечтаете за тях.
Според американски анализ Украйна потъва и победата й явно вече е невъзможна, те просто нямат повече войници, второ ПВО им се изчерпва до седмици, а Русия даже не е провела и една по сериозна мобилизация.Скоро и Китай може да даде оръжия на Путин.Въпроса е какво следва след руската победа?
| |
|
|
|
Христос възкръсна!
Мир след укротяване на руския сатана и прибирането му в границите от 2014г., а след това и в затвора. Простолюдието ще го свърши:)
| |
|
|
|
Воистина воскресе!
Сатаната това е Америка и там живеят 10 милиона сатаниста от данни от преди 20 години и имат 10 милиона затворника.Най сатанинските дет-метъл групи като Deicide и Morbid Angel са американски.В Америка има и църква на Сатаната ако не знаеш.Там извращения като хомосексуализъм са узаконени и издигнати в култ, има семейства с двата родители от мъжки пол като единия мъж играе ролята на жена.Америка е под проклятие както и всичките й привърженици по цял свят.
| |
|
|
|
Е това сериозно ли е сега при над 300 милиона население? И ти като за теб жените не са тема и занимание, кво ти пука, кой с кого и какво се чифтосва!
| |
|
|
|
Когато имаше 10 милиона сатаниста и 10 милиона затворника преди 20-30 години САЩ бяха по население доста под 300 милиона.Там се настани цялата мръсотия на света особено емигранти от източна Европа завършили и тук в България безплатно висше на наш гръб и после отиват да хранят чужди икономики.И се опитват да ни дават акъл в интернет по политически въпроси и ни тласкат към война с Русия при условие, че родата на някои от нас идва точно от Русия.
По отношение на хомосексуализма ще ти бъде ли такова мнението ако хомосексуалист зариби твоето дете например?Аз мога да предскажа колко смъртоносна ще ми бъде реакцията ако педераст закачи мое дете.Разбера ли такова нещо нищо не може да го спаси освен бягане извън България.
| |
|
|
|
Бъркаш понятията. Не е мърсотията на света, точно обратното - амбициозни и оправни хора в страната на неограничените възможности: да припомня големите български имена, като Дан Колов, Джон Атанасов, Игнат Канев в Канада и това на прима-виста. Сатанизма е ала-бала за дечиня. Я емигрирай, да видиш колко е лесно! А хомото не е въпрос на зарибяване, а на семейно възпитание и гени.
| |
|
|
|
а Русия даже не е провела и една по сериозна мобилизация
и вече търсят оръжия от Китай и Северна Корея , а руZнаците почнаха да питат, къде им е професионалната армия. У на медведев ноздрите, там е армията ви, орки нещастни. Цяла година война срещу пет украински села, инак за десет дена до Париж можели да стигнат хахахахаххахах какви са жалки палячовци само хахахахахахахха И ти кво викаш - руZката победа хахахахаххахахаха аааааааааааааааа хахахахахахахахахаха
| |
|
|
|
Страната на неограничените възможности знаеш ли какво означава?Означава, че към 2001ва година 75% от парите на света отиваха в САЩ и демокрацията всъщност означава не права на народа, а права на американската нация за сметка на целия свят.То ако е за въпрос вуйчо ми завърши Изкуствен интелект и кибернетика в Брат и Слава в Чехословакия през 1985та, избяга през една река в Австрия през 1987ма, отиде да живее в Америка, работи за някакъв период от време в един от двата небостъргача в Ню Йорк които терористите удариха със самолети и преди да загине с парапланер в морето през януари 2006та беше се докопал до докторска степен по изкуствен интелект.
Сатанизма е СТРАШНО ОПАСНО НЕЩО!Ти си нямаш и най малка представа за какво става на въпрос!Тези сатанински дет-метъл групи са капан за млади хора и човек даже и да е съвестен и почтен християнин ако направи грешката да ги слуша след няколко години ще стане сатанист.Това е най голямата опасност на Земята поне от 10 000 насам.
Аз не съм предател за да емигрирам и мен западняци не могат да ме вкарат в техния капан на класова експлоатация.Аз съм на принципа нищо да не върша и да ми падат пари от небето.Затова работя като охрана и по цял ден съм в интернет.Мен в България да ме накараш да работя реална производителна работа искам заплата поне 1600 лева за плащам всички сметки и да пестя, а на запад за по малко от 3000 долара на месец някаква много лека работа друго няма да се хвана.
Някои деца като мен в миналото не се подават на никакво възпитание.А за гените си прав.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|