|
|
|
Тема
|
Аха-ха-ха... ебати вица - подкрепете Гърция.
|
|
| Автор |
thegiverandthetaker1 (истински) |
| Публикувано | 03.07.15 12:01 |
|
|
This week, Greece could be forced to accept grinding and failed austerity policies, or be made to exit the Euro
Колко жалко.
4 in 10 kids live in poverty, infant mortality rate has increased by 43%, and youth unemployment has nearly hit 50%!
Тея нещо май още не са се събудили.
Нека подкрепим Гърция, запишете се в петицията на Avaaz, вече 280 000 добри хора са се записали... нищо, че не знаят коя е столицата на Гърция, камо ли пък какви политици са били на власт и какви са в момента.
------------------------------------------
| |
|
|
|
Е затова може да имам 3 000 в джоба и няма да дам 50 стотинки на просяк, защото не съм сигурен в намеренията му. Айде храна може, даже и алкохол и цигари съм давал, ама пари - никога. Много мразя да ме цакат. Обаче политическите игри винаги успяват да преебат стадото, и така ще си и продължава.
По същия начин, както с тази петиция, разни свежарски зелени организации ни поведоха като овце срещу шистовия газ, защото видиш ли ще отрови цяла България. А в момента можеше да сме енергийно независими от Русия. И когато всички бяха против шистовия газ, ГЕРБ (за които подчертавам, че отдавна не гласувам) като истински популисти, наложиха мораториум и само един човек излезе с най-непопулярната позиция, както винаги - Иван Костов. Плюйте го на воля.
| |
|
|
|
България като добива тонове злато годишно ти нещо видя ли от тях? Толкова ще видиш и от шистовия газ.
| |
|
Тема
|
Да, 4 тона злато/година
[re: atd112]
|
|
| Автор |
NikB (спокоен) |
| Публикувано | 17.08.15 10:02 |
|
|
Да, в България се добиват към 4 тона злато годишно, на обща стойност под 400 милиона лева.
Дори цялото това количество да се открадне (а голяма част от парите се връщат, като концесия, данъци, ...) това е със 100 милиона по-малко, от колкото съсипаха само в МО по време на правителството Орешарски (БСП-ДПС-АТАКА).
| |
|
|
|
Това за златото е единственото нещо, над което съм се чудил сериозно... имам предвид от бълвочите на Волен Сидеров. Той твърди, че от България се изнасят колосални суми, защото чужди фирми ни копат златото, обаче... нещо ме съмнява тая работа. Чужденците не са по-големи далавераджии от нас. Ако имаше такова злато, някой български олигарх да го е захапал като мекица досега. Защо си мислите, че няма инвеститорски интерес към България? Инфраструктурата се подобрява, данъчен рай сме... пък няма един завод на VW у нас... ако знаете в Турция що коли се сглобяват, ще паднете. Истината е, че мафията просто гони всякакви чужди обекти (преди Волен Сидеров) и лапа каквото има сама.
| |
|
|
|
|